Ünnepek alatt hogy tartjátok a súlyotokat? Nem szeretnék hízni.
Szedhetsz HCA-t. A Scitec nutrition árul ilyet. Pár hétig még nem ártalmas. Jól látható eredménye van, az időzítésre kell figyelni.
Sütésnél keverheted a szőlőcukrot és a nyírfacukrot. Ugyanolyan finom lesz, de nem hízlal úgy.
Látom, nemcsak én nem értem, miért kellene ünnepekkor kontrolltalanul zabálni hasfájásig...
Mondjuk én aztán tudok a szokásosnál többet enni, ha elég csábító az étel, de azért nem sokezer kalóriával többet, nem alapos jóllakottságon túl s ilyenkor másnap nem nagyon vagyok éhes... Úgyhogy kalóriában nem sok pluszt jelent az ilyesmi.
Az ünnepek nem a nagy mennyiségű evésről szólnak nálam. Asztalnál beszélgetni pedig állandó evés nélkül is lehet...
Nálam még segít, hogy karácsonykor is magunk főzünk, mindössze egy pár órás látogatás van párom rokonainál (nekem csak egy rokonom van, ő is túl messze).
Nálam pedig annyi az extra, hogy pl. sütök egy mézest, aminek a fele szépen kidíszítve ajándék lesz, a másik felének a fele az enyém...
Otthon és gyerekkoromban rokonoknál sokféle süti és rengeteg egyéb étel volt, ami tuti módszer volt az étvágyam elvételére, már ránézve csömöröm volt. Azért csak lecsúszott ez-az, de nagyon sok napig tartott és sosem híztam semmit, igaz, eleve nem voltam vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!