Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ünnepek alatt hogy tartjátok...

Ünnepek alatt hogy tartjátok a súlyotokat? Nem szeretnék hízni.

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 22:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%

Szedhetsz HCA-t. A Scitec nutrition árul ilyet. Pár hétig még nem ártalmas. Jól látható eredménye van, az időzítésre kell figyelni.

Sütésnél keverheted a szőlőcukrot és a nyírfacukrot. Ugyanolyan finom lesz, de nem hízlal úgy.

2014. nov. 21. 09:30
 12/19 anonim válasza:
100%
én alapból kövér vagyok, szóval tökmind1 :D
2014. nov. 21. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint csak én vagyok zabamalac ünnepekkor? :( Már előre félek a pluszoktól, és sajna önuralmam sincs. Mondjuk hozzáteszem családomtól messze, egyedül lakom, így elég könnyű nem enni annyit. Viszont ünnepnapokon ha összeül a család, eleve alíg akarunk elmozdulni az asztaltól, mert olyan jó ott együtt ücsörögni, beszélgetni,hogy már ezért megéri mindenből kétszer szedni. Nálam családnál 3 nap plusz 3-4 kg! Ez van!
2014. nov. 21. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Látom, nemcsak én nem értem, miért kellene ünnepekkor kontrolltalanul zabálni hasfájásig...

Mondjuk én aztán tudok a szokásosnál többet enni, ha elég csábító az étel, de azért nem sokezer kalóriával többet, nem alapos jóllakottságon túl s ilyenkor másnap nem nagyon vagyok éhes... Úgyhogy kalóriában nem sok pluszt jelent az ilyesmi.

Az ünnepek nem a nagy mennyiségű evésről szólnak nálam. Asztalnál beszélgetni pedig állandó evés nélkül is lehet...

Nálam még segít, hogy karácsonykor is magunk főzünk, mindössze egy pár órás látogatás van párom rokonainál (nekem csak egy rokonom van, ő is túl messze).

Nálam pedig annyi az extra, hogy pl. sütök egy mézest, aminek a fele szépen kidíszítve ajándék lesz, a másik felének a fele az enyém...

Otthon és gyerekkoromban rokonoknál sokféle süti és rengeteg egyéb étel volt, ami tuti módszer volt az étvágyam elvételére, már ránézve csömöröm volt. Azért csak lecsúszott ez-az, de nagyon sok napig tartott és sosem híztam semmit, igaz, eleve nem voltam vékony.

2014. nov. 21. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerreként utáltam, hogy vendégségben állandóan tukmálták, hogy deeee egyél, most nem ízlik? Aztán megsértődtek, ha nem zabáltál, mint egy disznó. Amióta cukorbeteg vagyok, ez megszűnt, legalábbis felfogták, hogy én tudom mit ehetek.
2014. nov. 21. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindig ugyanannyit eszem, ha ünnep van, ha nincs, ergo nem hízok el :D Sosem volt zabálási ingerem. Mondjuk lehet azért, mert kiegyensúlyozottan eszek :)
2014. nov. 21. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem se jelent semmit az ünnep , már mint plusz evésbe. Én normálisan eszek. Cukrot , lisztet, zsírosat, egészségeset. Így nincs mit felszedni. Egyébként csak azok híznak akik megvonnak maguktól minden féle egészséges kaját. Aztán meg jönnek a falási rohamok. Mert azt ne higgyétek hogy a cukor meg a zsír az nem jó. Az édesítőszer meg az étolaj sokkal rosszabb, károsabb.
2014. nov. 21. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ünnepekkor mi nem többet eszünk, hanem finomabbakat, mint máskor. Ez a trükk, nem kell zabálni. Bejglit, sütit reggelire, ebédre finomságok nem nagy mennyiségben, vacsira meg már kifejezetten örülök, ha csak valami "lájtos" van.
2014. nov. 21. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
#17: De, azt gondolom, hogy a (szűk értelemben vett) cukor nem jó és a testnek ugyebár semmi szüksége nincs rá. Attól még nem tragédia, ha eszi valaki olykor. De a kristálycukorra sose mondanám rá, hogy na, ez jó.
2014. nov. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!