Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tartjátok meg a súlyotoka...

Hogy tartjátok meg a súlyotokat? Teljes életmódváltással csak?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron nagy volt az elhatározásom és szénhidrát szegény diétával lefogytam 13kg. 73ról 60ra. Aztán a télen még lement egész 58-57-ig. De mostanában a párom arra kért hogy kevesebbet költsünk ételre mert építkezünk és minden ft-ra szükség van. így előkerültek a hagyományos ételek mint pl krumplis tészta, paprikás krumpli, rakott krumpli. És sajnos már 64kg-nál járok. Ami ha a legkevesebb súlyomhoz nézzük+7 kg. szinte a felét már vissza is híztam. Nagyjából a nyáron. Mozogni nem szoktam egyrészt megint az anyagiak miatt, másrészt két gyerkőccel itthon elég nehéz lenne. Szeretnék mozogni valamit mert az evésről nem tudok lemondani. Mármint én nagyon szeretem a hasam szeretek jókat enni szeretek főzni! Csak úgy lehet fenntartani egy normális testsúlyt ha az ember végleg búcsút mond a szénhidrátoknak meg a kevésbé drága kajáknak? Csirke helyett disznó, zöldség helyett tészta nálunk sajnos ez az amit megesznek. Szeretnék egészségesen élni de sokkal drágább mint a hagyományos pörkölt nokedlival. Ti hogy tudjátok tartani a súlyotokat? Lejártok edzeni valahova, vagy teljesen életmódot váltottál? Mennyibe kerül havonta hogy egészségesen étkezel?
2013. szept. 6. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Az edzőtermi költségeken jócskán lehet spórolni. Tavasszal, ősszel futhatsz, sétálhatsz, télen tornázhatsz otthon, vannak szuper dvd-k erre (Rubint Rékának több olyan dvd-je van, amin 20-40 perces edzések vannak).

Az ételek esetében nehezebb dolgod van, de ha nem eszed degeszre magad minden étkezésnél, és 18:00 után már nem eszel, akkor szerintem nem lesz gond.

2013. szept. 6. 09:44
 2/2 anonim ***** válasza:

szia !:)

egyáltalán nem drágább az egészségesebb étkezés mint a zsíros.

mennyi is egy adag paprikás krumpli? :)

mondjuk krumpli helyett rizs.

a disznó hús és a csirke majdnem egyforma.

pl: 1 kg comb 1100 ft,1 kg csirkemell 1100-1200.

rendes olaj 500 ft,olíva 600.

rendes liszt 160 ft,tk liszt 220. ( spárban)

havi 1-2E forinttal drágább az "egészséges" étkezés. szerintem az nem sok :))

mindent meglehet csinálni diétásan.

Pl a pörkölt.

1 ek olaj,pici víz és már is nem kell annyi olaj.

a mozgáshoz pedig nem kell anyagi :)

nem tudom hány évesek a gyerekek de ha pl suliba oviba vannak alszanak nyugodtan lehet. töltsd le az insanity-t. 2 hónapos a program és átformál,napi 30P.és ch-t enni kell,ha megvonod teljesen fogysz,de ha elkezdesz enni normálisabban vissza jön természetesen. esetleg kaja előtt 1 pohár víz,és máris kevesebb fér beléd :) hírtelen ezeket tudtam,ha gondolod írj,és segítek olcsón egészséges kajákat összeállítani.

2013. szept. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!