Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel az életmódváltással 2...

Ezzel az életmódváltással 2 hónap alatt -10 kg?

Figyelt kérdés

Elég mozgásszegény életmódot élek, szóval null mozgás. Viszont szeptemberre szeretnék 10kilótól megszabadulni. Úgy tervezem h:

reggeli: 1 natúr yoghurt, 3 kanál cukrozatlan natur reggelizopehely

tízórai : 1 alma/ grapefruit/ 1 szelet görögdinnye / stb.

ebéd: kicsi grillezett vagy párolt csirkemell/ hal . naturan vagy párolt zöldségekkel

uzsonna: 1 gyümölcs

vacsi: ugyanaz mint az ebéd csak fele annyi, és 6előtt.

Ezen kívül semmi cukor, kenyér, krumpli, liszt, édességek, vöröshúsok. Szóval semmi rossz szénhidrát.

heti 1x víznap. csak víz. heti 1x görögdinnye nap.

Ezen kívül 4-5 hétig heti 2x Power Plate edzés, ezen kívül 2 naponta bicikli/futás/ RubintRéka:DDD

165 centimhez 69 kiló vagyok, szóval egy jó 10 kilótól szeretnék megszabadulni. Ez lehetséges szerintetek?:)

köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 29. 17:05
 1/3 anonim válasza:
az rengeteg :o gyorsan kezd el, nehogy a végén beteg legyél..amúgy szerintem hatásos lesz. nekem is lement a hasam tudod mitől? másfél hónapig..anya hozatott korpás zsömlét, rozs kenyeret, és csak ásványvizet ittam. nem ettem kenyeret egyáltalán . Hidd el , minden lehetséges csak AKARNI kell. SOK SIKERT :) Az első mondta nem megbántásképp lett írva, csak fennállnak a veszélyek.
2013. ápr. 29. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerencsére szeptemberig több van hátra, mint két hónap. Addigra sikerül a - 10 kg. Ne akarj gyorsan fogyni.
2013. ápr. 29. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb ezeket eszem én is, de főtt krumpli, meg egy kis cukor is belefért, és lement 2 hónap alatt 12 kg. De én 97-ről indultam.
2013. ápr. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!