Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet válasszak?

Milyen étrendet válasszak?

Figyelt kérdés

127 kiló és 179 cm magas 20 éves vagyok egyenlőre napi 2-3 óra kardio és mindenhová ahova tehetem gyalog megyek,de az étrendet egyáltalán nem tudom hogy állítsam össze.

Nem ismerem a fogalmakat rendesen hogy miből mennyit kéne mindenfelé mást írnak, szénhidrát, fehérje, zsír mennyiség napi bevitel stb. Egyszerűen nem értem.

Azzal tisztában vagyok hogy mindig mást, keveset nem egy vödörrel és sok gyümölcsöt,de mégis mikor mennyit? Csak vizet iszok semmi üdítő. Esetleg tudnátok tippeket írni vagy olyan oldalt ahol van mondjuk legalább 30 napos étrend és azt variálhatom?

2014. nov. 20. 14:43
 1/3 A kérdező kommentje:
-félreértés elkerülése végett, nem 30napra tervezem a diétát csak példának írtam, elhatároztam magam már leadtam 6 kilót és folytatni akarom,de az étrendet nem ismerem kb csak rizst ettem mindenféle párolt zöldséggel csirkemellel ,de mást is szeretnék enni nem csak ezt mert hozzászokok a szervezetem-
2014. nov. 20. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy a lisztes, cukros dolgokat próbáld meg minimalizálni, vagy teljesen elhagyni. Tejtermékeket is csak mértékkel szerintem.. Este fele, vacsira már csak fehérjét egyél szerintem zöldségekkel (túró,tojás,hús,hal) Sok zöldséget fogyassz, azokat is ellehet ém készíteni változatosan...párolva, sütve, nyersen öntetekkel (ne majonézessel, hanem mondjuk natúr joghurt, kapor öntettel, ilyesmik) Húst szerintem bármikor ehetsz, csak egyszerre ne egyél hatalmas adagokat. Gyümölcsöket 3 óra után szerintem már ne, és azokkal is vigyázni kell, mert sok benne a cukor. Alma,körte,mandarin mehet több is egy nap, de mondjuk banánnal, szőlővel, aszalt gyümikkel ne tömd magad. Sok fehérje, kevesebb ch!! Remélem tudtam segíteni! Ha nassolni támad kedved vágj félbe egy almát, csurgass rá egy kevés mézet, és szórd meg fahéjjal..szerintem isteni!! (de azért a mézzel is vigyázz! tömény cukor sajnos!:/) remélem tudtam segíteni valamennyire! Sok sikert!
2014. nov. 20. 16:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2014. nov. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!