Ez a napi étrendem: Reggeli: 250ml joghurt Ebéd: nincs Délután 5körül: saláta, v gyros..1kis süti, v fagyi h ne menjen le azért a vércukrom.. És mindennap megcsinálok 100felűlést, 50gugolást, és biciklizek 3órát.. Fogyhatok ettől látszólagosan? 16éves vagyok 163cm,és mikor elkezdtem 54kilóvoltam(szerelmi bánat miatt lettem ennyi,és most elég erősnek érzem magam lelkileg h lefogyjak a régi súlyomra) azóta nem mertem ráállni a mérlegre..majd 20.-a előtt megmérem magam,mert ha még mindig annyi vagyok akkor elkeseredek,és ismét csokit eszek:S
2008. aug. 15. 00:53
1/8 anonim válasza:
Azzal, hogy nem eszel nem tudsz fogyni. Ahoz, hogy fogyj, enned kell csak porciozva az adagokat es okosan kivalasztva a kajat.
Ne kinozd magad feleslegesen. Hetente egyszer erdemes merni magad. Kivalasztassz egy napot es mindig akkor, lehetoleg reggel, kaki utan.
2008. aug. 15. 02:29
2/8 anonim válasza:
Igaza van az előző válaszadónak! Ha naponta csak ennyit eszel akkor azt az ételt fogja a szervezedet elraktározni és ha mondjuk az épp a fagyi akkor az nem egészséges! Ez nem biztos h így van mindenkinél de én így hallottam..
2008. aug. 15. 11:27
3/8 anonim válasza:
Istenem ez a gondolkodás egyenes út az anorexiához, vagy az a közeli állapothoz. Légyszíves vegyél kézbe egy tápanyagtáblázatot, könyvtárban, könyvesboltban és keresd meg benne az ideális súly táblázatot. S rá fogsz jönni nem kell fogynod. Ha mozogni alakot formálni akarsz azt is ésszel kell edző irányítása mellett. S amit még megtehetnél pl a wellnescafe oldalán , vagy a házipatikáén van BMI kalkulátor számold ki a BMI-d és ha az az egészséges vagy sovány kategóriában van ( ami szinte biztos) felejtsd el a fogyást és élj inkább egészségesen. Szépek vagytok fiatalok, miért akartok Auschwitzi szörnyek lenni? Olyan vékonynak lenni életveszélyes.
A gyermek testsúlya ideális. Lehetőség szerint sportoljon, igyekezzen változatosan étkezni. Ne feledje, hogy a normál súlyú emberek csoportjába tartozók várható élettartama a leghosszabb, ezért igyekezzen megőrizni ideális testsúlyát, mellyel remélhetőleg számos keringési és mozgásszervi betegséget kerülhet el gyermeke felnőtt korában is.
Ezt kaptam véleménynek. De próbáld ki!!!!!
2008. aug. 15. 11:45
5/8 anonim válasza:
Simán elkezdesz fogyni ha naponta egyszer eszel. Egy darabig szépen fogyni fogsz, aztán ha megeszel egy darab banánt vagy fagyit pluszban már attól is jó kis narancsbőr kezd majd kialakulni, arról nem is beszélve, hogy mennyire fáradékony leszel. Kiürülnek a vitamin raktáraid is. A kedved is rossz lesz.A pasik sincsenek nagyon oda a túl vékony lányokért, úgyhogy ezek tükrében én is azt javaslom, hogy inkább egyél rendesen, a reggeli és ebéd nagyon fontos, a vacsora lehet joghurt ez az, de hosszú távon naponta 5x keveset!
2008. aug. 15. 14:47
6/8 A kérdező kommentje:
Most nekem ez csak rövid távra kell,mert plusz 5kilót felszedtem..és majd frászt kapok a gondolattól is..eddig 50kiló voltam,ha azt elérem utánamár csa a mozgás marad..reggeli,ebéd az lesz meg vmi könnyű vacsi..Most rengeteget mozgok..Ma reggel(5kor) joghurtott ettem, aztán 15órán át semmit se..utána kaszinó tojást(nem akartam ilyen későn enni,mert tom h hízlal..de nem volt kész hamarabb..mert addig nem csinálhattam meg amég nem volt rend..
2008. aug. 16. 00:45
7/8 anonim válasza:
nahh? mennyi vagy?
2008. aug. 21. 22:42
8/8 A kérdező kommentje:
52-53..most kezdtem el fogyni..1 ideig smi változás nem volt,már felakartam adni,de már látszik külsőleg is h fogytam, és ez ösztönöz, addig smi kép se hagyom abba amég 50nem leszek..de 47nél minden hogy abbahagyom,mert nem akarok anorexiás lenni még véletlen se..nem hagyom h a szervezetm rászokjon erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!