Mit szoltok a 30 napos dietamhoz? (kezdo vagyok)
reggeli: 2db fott tojas kenyerrel, egy alma
ebed: fustolt lazac mozarrelaval salatakeverekkel
vacsora: szeletelt uborka, paradicsom
Nekem se jött le, miért lenne szteroidos testépítő szegény hozzászóló... Vagy feltétlenül bármilyen. Testépítő oldalakat én is rendszeresen olvasok, táplálkozás témával kapcsolatban, néha védem a fehérjeporokat... Attól még nem testépítek és még vitaminokat se szedek. No mindegy.
A kérdezőnek valami traumája lehet a testépítőkkel (akik közt diplomások is vannak, de a diploma nem sokat jelent szerintem, itt főleg nem), viszont a füstölt lazac jó dolog, én is szeretem.
A fenti menüvel én éhes lennék, arról fogalmam sincs, másnak milyen lenne. A személyre szabott diétát az ember maga tudja beállítani, tapasztalás útján, persze mi tudunk pár hibát mondani, ha látunk.
Bár a mennyiségek segítenének, ha pici az ebéd, én aggódnék a fehérje miatt (30 nap sok ahhoz, hogy elhanyagoljuk eme fontos makrotápanyagot). Ha bőséges, akkor nem. Igaz, ha pici az ebéd, akkor ez már kemény koplalás, de így is lehet, hogy az.
Figyelj,ha gondolod csináld.
Biztos, hogy fogyni fogsz, hát ennyit a kutyám megeszik reggelire-jó azért lazacot nem eszik, mivel arra nincs pénz, én még sose ettem így a kutyusom sem:)
No de visszatérve, koplalás, de ha akarod csináld.
Annyi, hogy akkor már a vacsora zöldséget edd a reggelihez és az almát tízóraira. Kenyér szénhidrát csökkentett legyen, a lidl-ben, aldiban lehet kapni, igaz elég drága, de gondolom nem probléma.
És vacsorára ehetsz túrót vagy csirkemellet párolva mellé zöldség.
Mozogni is kell, és igyál 3 liter vizet is legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!