Lehet fogyni minden napos futással?
Halott ötlet úgy ahogy van az egész. Amiket írtál a víz kivételével el kéne hagyni. Neked mit jelent az hogy normális étel.? Mindennap futni, minek :)
Ha tényleg fogyni akarsz olvasd el "A sárga kapszula" c. könyvet és pont.
Minek leszólni olyat aki legalább mozgással akar fogyni, és nem csodamódszerrel, meg a sok hülyeséggel amiket itt megkérdeznek.. Ahelyett, hogy a mértéktartásra sarkallnánk, egyből "halott ügy" meg stb.
Mivel jobb az, ha az ember egy életen keresztül görcsöl azon, hogy mit nem ehet.. mert lassan már tilos minden.
Úgy megnézném azokat akik ennyire a tiszta étkezés mellett ágálnak, (és leszólják aki inkább a mértéktartás híve,) hogy ők mit esznek. Sose rendelnek pizzát vagy ebben a tikkasztó melegben nem esznek meg egy fagyit? Képmutatás a köbön.
Szerintem a mindennapi futással sincs baj. Ha élvezi az ember és bírja a lába miért ne? Persze 1-2nap a héten pihi. Én például egy héten 5x futok. Ebből 1x 15km a táv, a többi nap meg kedv függő. 4-10km-ig.
Emellett odafigyelek, hogy mikor mit eszek (délelőtt szénhidrát, este fehérje..), de nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést, ha megkívánok valami "szemetet".
Szóval, Kérdező! Fussál! Nyugodtan minél többet, tarts mértéket a kajákkal, és idővel biztos meglesz az eredménye.
Na lehet lepontozni!! :D
6-os vagyok. Persze, feltételeztem (lehet tévesen), ha már valaki rendszeres futásra adja a fejét, akkor beruház egy a talpboltozatának megfelelő futócipőbe. Ez tényleg fontos!
És igaza van az előttem szólóknak, a futásban is, mint minden sportban lényeg a rendszeresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!