Kalóriát számolok, mozgok, mégsem fogyok, sőt inkább felfelé jönnek a kilók! Miért?
Heti 3x (H-Sz-Szo) szoktam ellipszis tréneren edzeni, valamint 2x hot iron edzésre járok (K-P).
Kalóriát számolok, a makroértékekre is figyelek. Csirkehúst eszem szinte kizárólag, nyers vagy magában a sütőben megpirított zöldségekkel (pl. kelbimbó). Kenyeret havonta 3-2x, más péksütit sem nagyon.
Olyan 1000kcal körül szoktam lenni, inkább kevesebb, de bőven jóllakok vele.
DE nem fogyok!!! 3 hónapja csinálom, és 1,5 kilóval vagyok nehezebb, pedig lenne miből leadni (160/78). Mit csináljak??? Van valami, amivel rá tudok segíteni a zsírégetésre? Mert így már kb. öngyilkossági gondolataim vannak minden alkalommal, mikor ráállok a mérlegre. És nem csak a kilók, de a cmk se mennek le, nem nagy a nadrágom, semmi...
#9: Van, akinek semmi baja nincs az ötszöri evéssel. A kérdező viszont hízik úgy, az a baj.
Én is híznék, legalábbis nem fogynék (nagyon nehezen hízom). De napi 3-mal se tudok fogyni, túl sok lesz az összkalória. Éhezni (éhesen felkelni az ebédlőasztaltól) pedig nem fogok.
A kérdező megint az ilyen misztikus eseteket erősíti, ahol a test félig fényből él. Fogalmam sincs, ilyenkor mi van, elvileg nonszensz, de hallottunk már ilyeneket. Pedig nem tudok róla, hogy a test harmadára le tudná lassítani az anyagcserét, az elég durva lenne...
Kezdem sejteni, hogy mi a bajotok az ötszöri étkezéssel:
"De napi 3-mal se tudok fogyni, túl sok lesz az összkalória." De én odaírtam azt is, hogy az ötszöri étkezést úgy kell betartani, hogy a napi megfelelő tápanyagtartalom meglegyen.
ellipszisezni általában 45-60perc közt, változó.
A hot iron óra 60 perces
és itt a mai napom (ma mondjuk kevés, vacsira szoktam még 1 főtt tojást, de elfelejtettem venni)
inni vizet szoktam, teát (házit, édesítővel) néha
és havi 1x 1 zérós kóla, ezt tudom, hogy nem kéne, de nem bírom ki... és nem hiszem, hogy ez tenne be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!