Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha délután nem eszek kenyeret,...

Ha délután nem eszek kenyeret, már elérhetek valamit?

Figyelt kérdés

2-3 kiló felesleg van rajtam. Figyelek az étkezésre, de a tészta, kenyérféléket nagyon szeretem. Magam sütöm teljeskiőrlésü és zablisztből. Mit ehetnék ezek helyett délután és este?

24/N

175/69 kg

2014. nov. 18. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Nem fogsz elerni ezzel semmit.

Az utolso kilok lefaragasa nagyon nehez, pontosan kiszamitott etrend es sok sport kell hozza. A kenyer attol meg kenyer, hogy reggel eszed.

2014. nov. 18. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki tudja? Lehet, hogy Nálad ez kalóriacsökkenést okoz.

Amikor én teljesen elhagytam a kenyeret s egy csomó egyéb változtatást is tettem jó irányba, nem történt semmi. Attól függ, mit és mennyit eszel helyette.

Egy csomó mindent ehetsz. Normális főtt ételt, például. Vagy van valami, ami miatt feltétlenül kenyérféle kell? Az emberek zöldségtől magkenyéren át rizsig sokmindennel betöltik a kenyér hagyta űrt...

2014. nov. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!