Akkor én most keveset eszek? :S
Figyelt kérdés
látom az oldalon ,hogy ki mennyit eszik és szörnyülködnek ,hogy mennyire keveset én már kb 1 hete élek úgy:
reggeli:1 joghurt vagy egy szelet graham kenyér(simán 49 kcal)
ebéd:két hal meg kb 5 kanál borsó fözelék vagy kb 6 falat grillcsirke almával összevágva
vacsi:joghurt vagy graham kenyér csirkemell felvágottal
szóval ilyesmiket eszem semmi csoki,cukor és nem kívánok semmi úgy hallottam akkor lehet fogyni ha annyit eszünk h sose legyünk éhesek de én ígyse vagyok:S meghogy ha többet eszek akkor felszedek jó pár kilót..de mit tegyek ha ennyi esik jól?:S félek ha egyszer megkívánok valamit és többet eszek akkor lesz feleslegem..ja és 2 naponta 1 órát kondizom vagy futok.Akkoris félhetek az elhízástól?:S
168 cm/52 kg 16/L
2010. jan. 28. 22:43
11/11 anonim 

válasza:

Elég zavaros az írásod de te tudod (kb egy értelmes mondatot nem tudtam belőle kihámozni), én már félek ám tőled nagyon :D Igen én mindig azt eszem ami jól esik csak nem viszek semmit túlzásba. Sosem kellett fogyóznom, sőt még csak nem is sportolok, egyszerűen részt veszek a tesi órán, és nem kocsival járok mindenhova, meg kutyát sétáltatok. És így vagyok 172-3 cm és 55 kg. :) Ha nekem olyan kedvem van csokit eszem vagy kólát iszom, de még nem is volt ilyen kétségbesett kérdésem, hogy "jaj ugye így nem hízok el?" tele :S:S:S jelekkel. :) Nekem nem kell számolgatnom görcsösen hogy mennyit ettem ma. De megértelek, ilyen korban amiben te vagy, még mindenki k*rvára érettnek és okosnak érzi magát. Majd felnő a gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!