Akkor én most keveset eszek? :S
látom az oldalon ,hogy ki mennyit eszik és szörnyülködnek ,hogy mennyire keveset én már kb 1 hete élek úgy:
reggeli:1 joghurt vagy egy szelet graham kenyér(simán 49 kcal)
ebéd:két hal meg kb 5 kanál borsó fözelék vagy kb 6 falat grillcsirke almával összevágva
vacsi:joghurt vagy graham kenyér csirkemell felvágottal
szóval ilyesmiket eszem semmi csoki,cukor és nem kívánok semmi úgy hallottam akkor lehet fogyni ha annyit eszünk h sose legyünk éhesek de én ígyse vagyok:S meghogy ha többet eszek akkor felszedek jó pár kilót..de mit tegyek ha ennyi esik jól?:S félek ha egyszer megkívánok valamit és többet eszek akkor lesz feleslegem..ja és 2 naponta 1 órát kondizom vagy futok.Akkoris félhetek az elhízástól?:S
168 cm/52 kg 16/L

Szerintem először neked segítek felnőni:)
Ott áll a kérdésemben ha netán majd egyszer többet kívánok(jöhet bármi depresszió(kis mértékbe most is van) vagy betegség aminél többet eszek mint eddig)enni akkor úgyis rakódhat-e rám ha közbe sportolok rendszeresen mivel több helyen írták ,hogy ha valaki keveset eszik(ezért kérdeztem ,hogy ez annak számít-e te nagy okos)akkor a szervezet zsírként fogja elraktározni csak képzeld el nekem tényleg ennyi esik jól.Nem zabál csokitmeg minden lehet te ilyen vagy de én nem.Tudok mértéket tartani.Amúgy egy kérdés... a valóéletben is ilyen rossz a természeted vagy csak neten nagy a szád?:)Olvastam már erről valahol ,hogy vannak ilyen szerencsétlenek akik osztanak másokat amio most elárulom neked felesleges ,mert a te véleményed lepereg...nem hasznos

Szerintem nem eszel keveset, se sokat. De inkább normálisan, mint keveset.
Egy átlagos (súlyú és étvágyú) 40-es nő.
- Nem csak magamhoz hasonlítva, az ismerőseimhez is.
Persze a férfiak, a munkásnők többet esznek ennél, de átlag nő inkább kevesebbet( pl én ezt, de kihagyok néha egy-egy napot, néha meg disznótor van)

Szerintem neked egyáltalán nem kell az étkezéseddel foglalkozni! Ez pont elég, akkor egyél, ha éhes vagy! Ha nem vagy éhes, ne egyél! Ez nagyon jól működő rendszr, míg meg nem zavarják műkajákkal, cukorral.
De néha egyél valami "Fuvet" (zöldet) azért!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!