Szerintetek keveset eszek, vagy eleget?
Azt szeretném megtudni,mások szerint keveset eszek-e.Mert sokan mondják,hogy "egyél már még",meg ilyesmik.Kb fél év alatt majdnem 20 kilót fogytam,és még szeretnék ötöt,nagyon rettegek,hogy újra visszahízok,tehát sokkal többet nem akarok enni.Ma ezeket ettem:(mennyiségre minden nap kb ugyanennyit szoktam)
-reggelire egy kicsit nagyobb szelet tk kenyér csirkemellsonkával,sajttal
-egy alma olyan dél körül
-miután hazajöttem suliból egy tál csirkesaláta(kis natúr csirkehusi,meg ilyen vegyes zöldséges natúr saláta,rajta egy pici natúr joghurttal készült szósz)
És ennyi.Emellett igyekszem minden nap legalább 1 órát mozogni.Amúgy 163 cm körül vagyok,52-53 kg(bár legtöbbször este mérem magam),és 16 éves.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem rendben van,de még én hiányolnék valamit estére:)
Egy joghurt vagy valami..:)
Ha így is bírod és nem vagy éhes akkor minden rendben:D
Szerintem már így is tök jó a súlyod,én 50-nél megállnék:)
Ez borzasztó!
Teljesen össze-vissza van benne minden. Ebédre egy alma vacsorára meg csirke? Érdekes felosztás. Kevésnek is tűnik, valószínűleg egyenlő a koplalással, tehát ezzel fogyni nem fogysz csak az izmaidat leépíted...
Kezdj valamit az étrendeddel mert katasztrófális.
Már hogy lenne rendben?
Nincs tízórai, nincs ebéd, nincs vacsora.
Ami van az is elég kevéske, mennyi lehet ez összesen? 600 kcal?
ez nagyon kevés
reggelire én 2 szelet kenyeret ennék+zöldség-és ez vinném suliba el
tízóraira az alma
12-1 felé egy joghurt
amikor hazaérsz normális főtt étel, ez jó csak előre kéne valami zöldségleves, köretnek meg rizs,
uzsonna megint valami gyümölcs
vacsorád kimarad pl túró zöldségsalátátval, tonhal, hús, joghurt gyümölcssalátátval, főtt tojás stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!