Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keveset eszek, fáradt vagyok,...

Keveset eszek, fáradt vagyok, levert, álmos, acetonszagú a leheletem, ORVOSLÁSA OKA?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 09:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nagyon össze van szűkülve a gyomrom.
2011. aug. 16. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
acetonszag cukorbetegségre utal
2011. aug. 16. 09:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Úgy van! Cukorbetegség jele lehet.
2011. aug. 16. 09:32
 4/13 bix ***** válasza:

vagy reflux, vagy kevés folyadék, vagy még pár dolog...

orvoslása orvossal, azért vagy levert és álmos mert koplalsz, és meglepő lehet de az izmok és az agy is glükózzal megy, amihez viszont szénhidrátot kéne bevinni nem annyit amennyit te...

2011. aug. 16. 09:38
 5/13 A kérdező kommentje:
dietetikus]-hoz forduljak?
2011. aug. 16. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Előbb háziorvoshoz, aki elküld vérvételre. Ha tényleg magas a cukrod, majd tovább küld diabetikushoz.
2011. aug. 16. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Diabetikus az az élelmiszer. Diabetológushoz vagy diabetológiára. Reflux nem okoz acetonszagú lehelletet.

Ha viszont cukorgyanús vagy, márpedig az vagy, arra ne nagyon egyél szénhidrátot, mert az bazi veszélyes. Előbb nézess vércukrot, tűzoltásnak javasolnám, hogy keress egy olyan patikát, ahol ingyenesen megmérik, sok ilyen van. De mindenképp kell egy vérkép reggel, éhgyomorra, hogy tudd, mi van.

2011. aug. 16. 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A dietetikus akkor kell, ha személyre szabott étrendet akarsz meg táplálkozási javaslatokat.
2011. aug. 16. 09:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Jaj már megint ez a téma -.- Sok cukorbeteg diabetikus dokinak hívja a szakmabeli dokit.
2011. aug. 16. 09:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy cukorbeteg vagy. A hosszan tartó koplalástól is megszaporodnak a vérben a ketontestek, ilyen az aceton is, ami kilégzéskor távozik a szervezetből. A drasztikus fogyókúra következménye lehet, a fáradtság, az étvágytalanság is. Nem tudom mióta és milyen szigorú diétát tartasz, de az is okozhatja. a cukorbetegek pont, hogy éhesek, de hiába vesznek nem híznak, tünete még az állandó szomjúság és a sok vizelet. Mindenképpen keresed fel a háziorvosod, de nem kell megijedni, nem biztos, hogy cukorbeteg vagy.
2011. aug. 16. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!