Húshoz köretnek rizst vagy krumplit egyek inkább?
Figyelt kérdés
Azt NE írjátok, hoyg egyiket sem, mert nem fogyózom, csak alakom akarom megőrizni és rendszeresen sportolok.2010. jan. 28. 19:15
1/4 maundrel válasza:
hát végül is attól is függ hogy hogyan készíted el a krumplit.. mert ha sült krumpliként akkor az nem épp a legjobb...de hogyha nem fogyózol, és mozogsz eleget, akkor sztem egyszer rizs egyszer krumpli :D
2/4 anonim válasza:
Barnarizs esetleg főzz bele zöldségeket is.
3/4 anonim válasza:
állítólag a rizsben több a szénhidrát. sztem legjobb a főtt krumpli sósan.
4/4 anonim válasza:
Szerintem egyszer ilyet egyszer olyat. Az a lényeg, hogy mértékkel. Én így őriztem meg az alakom fogyókúra után. Ha mondjuk már megettél egy tányér ételt, de még kívánod a folytatást és úgy érzed, hogy még éhes vagy, 10 percre dőlj el a kanapén és csak akkor egyél még egy keveset ha utána is éhes vagy. Én ilyenkor rájövök, hogy valójában tele vagyok. :)
Sportolj, és mértékkel egyél és nem lesz itt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!