Szerintetek is egyoldalú, ha köretnek rizset, krumplit, és párolt zöldségeket eszem főtt tészta helyett?
A tésztát felejtsd el. Semmi tápanyag nincs benne, csak fehér liszt. Tömény szénhidrát, semmi szüksége rá a szervezetednek. A lehető legrosszabb.
Akkor inkább barna rizs. (Bár tésztánál még a fehér rizs is jobb.) Vagy egyél kölest, bulgurt.
De a zöldség a legjobb. Nem egyoldalú, sok benne a vitamin, és sokféle zöldséget lehet.
Mi az, hogy rizset?...
ha még helyesen sem tudsz írni, egy ilyen egyszerű szót, hogyan ehetne elvárni, hogy megértsd, mi az a szénhidrát, és hogy a rizs ugyanúgy hízlal, mint a tészta?...
Egyél zöldséget, gyökér.
Utolsó: itt nem a kérdező a gyökér, hanem te. Ráadásul hülyeséget tanácsolsz neki... Kell a szénhidrát, és a rizsben lévő az jó minőségű, pláne, ha barnarizsről van szó.
Meg nem is lehet mindig zöldséget enni, mert besokall az ember, plusz elég drága is. Hetente egyszer- kétszer teljesen oké a rizs, de lehetőség szerint legyen barna.
Jogos a felvetés, nem írtam helyesen, bár szerintem a kérdés megértéséből nem von le semmit sem. Örülök, hogy te mindig mindent helyesen írsz (Mondjuk a mondatot nagybetűvel szoktuk kezdeni.) Ahhoz képest amit itt szoktam látni, az én helyesírásom még elég jónak is számít. (Akinek nem inge természetesen ne vegye magára.:)
Egyébként anyagilag nem tehetjük meg hogy állandóan zöldséget együnk, és nem mindenhez jó köretként. Utolsónak köszönöm, hogy kiállt mellettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!