Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ne "nem...

Miért van az, hogy ne "nem figyelek" annyira az ételre, akkor fogyok?

Figyelt kérdés
Szóval eddig világ életemben fogyókúráztam, koplaltam, lelkileg össze voltam törve, erőtlen, beteges, gyenge voltam, folyamatosan kalóriát számolgattam, 1000kcal nem ettem többet, vékony voltam de ronda testalkatú
2014. nov. 12. 16:14
 1/5 A kérdező kommentje:

Most meg 1 hónapja nem figyeltem ennyire, mert olyan munkát kaptam ahol ha erőtlen, gyenge, fáradékony vagyok és még szédülök is, az életemmel játszom.

Így elkezdtem enni, nem figyelve, jó persze nem ilyen péksütiket eszem

Pl ma reggelire ettem egy tönkölyös zsömlét 2 szelet sajttal, felvágottal-pulyka mel és uborka szeletek, paprika szeletek benne

Tízóraira 1db 175grammos kefirt, hozzá 2 almát

ebédre paradicsomos káposzta-1 tányér, 2 sült csirkemell szelet

uzsonna 2db alma

2014. nov. 12. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
mert ez még így is kevés..
2014. nov. 12. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Na még ez is nagyon kevés.

Mit csodálkozol, mikor ezek szerint egész életedben sanyargattad a tested és valszeg súlyos hiánybetegségeid vannak?

2014. nov. 12. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a többiekhez, most is keveset eszel.

Mindazonáltal van logika abban, hogy a görcsös figyelem megszűnése segíthet... Ha folyton az étel körül forognak az ember gondolatai, könnyen vágyhat több és többfélébb ételre. Velem ez volt, étellel foglalkoztam a nap túl jelentős részében (bár legalább nem voltam görcsös és nem koplaltam, elvoltam). Ebben az étrendváltásnak is szerepe lehet, eleinte előfordulhat, hogy az ember kicsit bajban van, főleg, ha túl sok ételcsoportot zár ki és túl nehezen lakik jól s még fogyni is akar...

Ha valaki igyekszik épp annyit enni, hogy ne legyen éhes, akkor nagyobb eséllyel éhezik meg gyakrabban... Az is akadályozhatja a fogyást.

Amióta nem foglalkozom annyit az evéssel, jobb. Ehhez kell a megszerzett tudás, hogy mit érdemes ennem, de jó, hogy nem agyalok, csak eszem valamit, ha megéhezem s nem akarok mindig valami érdekeset kreálni csak úgy.

Sokan nálam sokkal jobban rá vannak kattanva az evésre, ha folyton ezzel foglalkoznak, nem csoda, ha árt. Aki olyan fajta, az ilyenkor könnyebben mehet át zabálásba is, stresszoldásként és ha koplal, akkor a koplalás túlzott ellensúlyozásaként. Egészségesebb hozzáállás kell a normális fogyáshoz.

2014. nov. 12. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogytál igen. De a maradék szerencsétlen izmodból, nem pedig a feleslegből.
2014. nov. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!