Súlytartás? Hogyan?
Nem hiszem, hogy 49 kiló alá kéne fogynod... Hihető, hogy sovány vagy, de ugye nem látlak és amúgyis, a saját ízlésed alapján oda fogysz a számodra egészséges sávon belül, ahová akarsz és tudsz.
Nos, tapasztalataim szerint amint abbahagyod a szigorúbb diétát, de még teljesen súlytartó szinten eszel, felmegy pár kiló (főleg, ha addig kevés volt a szénhidrát s lemerültek a glikogénraktáraid, de máskor is ezt tapasztaltam), majd beáll a súlyod. Nekem mindig felment picit, amikor lazítottam, de csak egy picit. Bizonyára nincs mindenkinél így, de ilyenre is gondolhatsz, mielőtt megállapítod, hogy ez a szint Számodra sok ;) Amúgysem tudod, hogy az a 2 kilónak mennyi része hízás, a súlyunk ingadozik...
Csak kitapasztalni tudod, mennyivel tudod tartani a súlyod. Én nem is számolnék. Súlytartáskor? Még fogyáskor is csak ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!