Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve folyamatosan diétázom, vagyis jobban mondva egészségesebb ételekkel napi 1000-1300 kcal közötti diétát követek, figyelek az edzésre, és ezzel sikerült is elérnem 29 kg fogyást. Még van pár kiló, amitől meg szeretnék szabadulni, de az utóbbi kb. 2 hétben majd' 2 kilót híztam fel úgy, hogy abszolút semmit nem csináltam másképpen, mint eddig... mégis mi lehet ennek az oka, és mit tehetnék, hogy ne hízzak tovább, így, ok nélkül?2014. nov. 8. 10:30
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy elérted a normális testtömeg indexedet. Ės szerintem, ha 1-2 kg plusz van rajtad, azzal nincs semmi baj ;) Legalább van alakod ;)
2/2 anonim válasza:
Ha rendszeresen edzettél, akkor az a két kiló izom is lehet, mert ugye az izom nehezebb mint a zsír...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!