Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyókurázzak?...

Szerintetek fogyókurázzak? (kep lent)

Figyelt kérdés

kép: [link]

a képpel való megjegyzéseket hanyagoljuk...azert ilyen mert igy jobban látjatok hogy fogyózak e v. sem....összintén... előre is köszönöm..:) (ha nem tudod megnézni a képet irj üzit..)

2014. nov. 7. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, meg ne edd már, hogy mondják neki....

Önigazolás a lényeg itt (is)....

2014. nov. 10. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem akarom "megenni", csak egyszerűen nem értem azt hogy valaki megmondja a másiknak hogy fogyókúrázzon, még is mi jogon? -.-
2014. nov. 12. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőt, hülyén fogalmaztam.

Amit ide írt, hogy el ne hidd már, valszeg senki nem mondott neki ilyet, csak várja az önbizalomerősítést....

2014. nov. 12. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja értem. :)
2014. nov. 12. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:

13/14-e NE MAGADBOL indulj már ki...lehet hogy TE ezért kérdeznél meg ilyet.....es egyébkent sem tudhatod hogy kinek mit mondanak mások...na mindegy..azert koszi a valaszod...:)

és a többieknek is köszönöm szépen..:)

2014. nov. 12. 22:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem magamból indultam ki, de ha már feltolsz egy képet, ami tükörből lett fotózva, csak látod magad, és van valami véleményed/önképed magadról.

Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek az ismerősei az arcába vágják, hogy fogyókúrázzon (pláne hogy a fogyókúra $zart se ér. Normális étrend és mozgás. Nem pár hetes csodakúrák. Szóval alapból értelmetlen az egész kérdés. "összintén"...)

2014. nov. 13. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval.
2014. nov. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!