Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170 cm vagyok és 48 kg de...

170 cm vagyok és 48 kg de sajnos nagyon hájas vagyok. Fogyókúrázzak?

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichológushoz kéne menned. Ilyen súllyal lehetetlen, hogy hájas vagy. Sőt, kifejezetten vékony lehetsz.
2014. jún. 20. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
járok pszihihez, de tényleg az vagyok, mert ahogyan futok rezeg rajtam főleg a hasamon meg a combomon. Amikor leülök akkor a hasamon hurka lesz, a combom meg összeér.:( Hiába tornáztam évekig és diétáztam nem fogytam le semmit. Csak karból és mellből fogytam ahonnan nagyon nem kellett volna.
2014. jún. 20. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:

küldj egy fotót.

nem hiszem el, hogy valaki 48 kilósan, 170 centivel hájas legyen...

2014. jún. 20. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt azért nem szabad kihagyni a számításból, hogy nemcsak háj van az emberen, hanem izom és kötőszövet is. A zsírszövetnek nemcsak az energia raktározás a feladata, hanem az egyes szervek közötti rések, csatlakozások kitöltése is. Ha a csont és izom, illetve pl. gyomor, belek és hasfal között nincs megfelelő mennyiségű zsírszövet, akkor az izmok, meg a gyomor,meg a belek futás közben túlzottan sokat mozognak, kinyúlnak a tartó szalagok. Ez olyan benyomást kelthet, mintha a háj rezegne az emberen, pedig az nem háj, hanem a többi szövet és szervek. Márpedig, ilyen esetben éppen egy kis kitöltő zsírszövetre lenne szükség, különben annyira megnyúlnak a szerveket tartó szalagok, hogy akkor meg az lehet már a probléma.
2014. jún. 20. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem is akarsz kepet kuldeni, akkor ezek kozul mutasd meg, melyikre hasonlitasz a legjobban: [link]

Mind hasonlo meretekkel rendelkezik, mint te, de hajasat nem latok kozottuk.

2014. jún. 20. 09:25
 6/8 anonim válasza:
En is ennyi vagyok 170 cm-hez es eleg sovany, szoval ne beszelj hülyesegeket!! :) 17/L
2014. jún. 20. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hájas vagy csak lóg a bőröd. Kezdj el edzeni izmosodni, rögtön feszülni fog, lesz tónusa. Ja és súlyra is csússzon fel, mert ez nagyon kevés.

Én 168cm vagyok most 52kg és sovány, hízókúrán vagyok. Félmaraton után vagyok 49kg. De akkor teljesen dehidratálva vagyok...

2014. jún. 20. 09:30
 8/8 anonim válasza:
Fogyókúrába biztosan ne kezdj! Inkább sportolj, mozogj valamit az többet segít. Segít átalakítani a szöveteket és még egészséges is! Ha sportolsz ilyen súly mellett nyugodtan ehetsz, ne kezdj bele fogyókúrába az biztos!
2014. jún. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!