Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?

Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?

Figyelt kérdés

...ha rokkant nyögdíjből élek és nincs lehetőségem minden nap zöldséget, meg csirkemellett enni?

Nem akarom részletezni a csóróság hátrányait, akinek van esze, az tudja.

Valami tanácsot tudnátok adni? Nagyon elszomorodtam... :(

2014. jún. 16. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem kell annyit enni, én se veszek mindennap csirkemellet, meg zöldséget. Utána kell nézni mi hogy van, naponta hány kalória, szénhidrát kell a fogyáshoz.
2014. jún. 16. 23:24
 2/13 anonim válasza:
25%
Ne fogyózz inkább hízz! nem trendi vékony piccának lenni
2014. jún. 16. 23:26
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

pl. vízfogyasztás, az olcsó, igyál többet és főleg étkezések előtt egy pohárral már nem fogsz annyit enni

pl. kisebb tányérról egyél

pl. répa olcsó zöldség

zabpehely almával reggel , délig tényleg nem leszel éhes

2014. jún. 17. 00:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha tudsz futni, akkor kocogj napi 30-60 percet közepes tempóban.

Igyál sok vizet (napi 2-4 liter)

Vegyél zabpelyhet (telít, lassú felszívódású szénhidrát), olcsó, jobb mint a fehérlisztes szarok.

Cukor helyett használj édesítőt.

Ne igyál alkoholt.

Ne igyál gyümölcsleveket, cukros üdítőket.

Egyél sok zöldséget, amire van pénzed, pl. paradicsom, uborka, retek, fejes saláta, káposzta, most olcsók.

Egyél 1-2x egy nap, leginkább este sovány joghurtot (90-100Ft egy pohár)

2014. jún. 17. 07:41
 5/13 Dudok Andrásné válasza:
Nem kerül több pénzedbe! Ne egyél kenyeret!!! Mozogj többet !!Különben is a csirkemell a legolcsóbb a többi hushoz képest.Mig a disznó 1400 kg., a csirkemell 990.kg a COOP oknál.Remélem nem 60 ról akarsz 55 kg lenni???
2014. jún. 17. 11:05
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat :)

Alkoholt nem ittam soha, már nem is ihatok a gyógyszer mellett.

Köszönöm.

2014. jún. 17. 16:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit megbantani, tavol all tolem. De igazabol sosem ertettem, aki azert nem tud allitolag egeszsegesen etkezni, mert nem keres havi 2-300ezer forintot. De amugy meg rengeteg felesleges dologra koltenek (pl cigi..stb), es a csirkemellet meg a zoldsegeket dragalljak. Egyaltalan nem dragabb a helyes taplalkozas. Sot megkockaztatom, olcsobb.. Zoldsegek, gyumolcsok: olyat vegyel aminek epp szezonja van, meg le is lehet fagyasztani. A seta, futas meg ingyen van. Csak az idot es belefektetett engergiat sajnaljak. Azert mert jol nez ki valami, nem biztos, h dragabb is. Ahogy igenyesen is fel lehet oltozni kevesebb penzbol is, meg izlestelenul rengeteg penzbol.

Nem tudom mit eszel egy nap, ugy konnyebb lenne tanacsot adni mit valtoztass meg, mit hagyj el, mit mivel helyettesits, hogy osszegben kb ugyan ott legyunk.

2014. jún. 18. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt én sem értettem soha... megveszik a fehérkenyeret, disznóhúst, krumplit, étolajat, holott pl. egy kiló csirkemellfilé 1200-1500Ft között van, és ha beosztja akkor 3 napra elég, vagy ha csontos akkor 990Ft, ennyiért látom mindenhol itt BP-n. Brokkoli, 300 kilója, vesz két nagy fejet, az egy kiló, két napra elég, rizs, olcsó, natúr zabpehely 200Ft fél kiló, 3-4 napra elég... Helyette mindig megy a siránkozás. Jó pl. aki havi 30ezerből él, az nem fog tudni enni sem nagyon, tehát nem fog elhízni, de aki megveszi a cigijét, a kis kávéját, tejecskéjét, kenyerét, csipszét az tudna venni normális kajákat is. Nekem is ez a véleményem. Ez nem pont neked szól kérdező, ha te nem ilyen vagy, csak úgy általánosságban leírtam.
2014. jún. 18. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy nem csak en latom igy. En sem keresek fel milliot havonta, de a cigire, chipsre jobban sajnalom a penzt, mint arra a szerencsetlen csirkemellre. Meg figyelni kell az akciokat.

Igen, en sem a kerdezore akartam altalanositani, nem tudjuk innen mire kolt. Azert mondtam, hogy jobb lenne tudni mit eszik egy nap, hogy segiteni tudjunk. Meg lehet olcsobban jonne ki

2014. jún. 18. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Én se értettem sose. Max akkor drágább, ha az ember tényleg eddig se vett csokit, chipset. Egy cip 200-300 ft, egy tábla csoki is.
2014. jún. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!