Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?
...ha rokkant nyögdíjből élek és nincs lehetőségem minden nap zöldséget, meg csirkemellett enni?
Nem akarom részletezni a csóróság hátrányait, akinek van esze, az tudja.
Valami tanácsot tudnátok adni? Nagyon elszomorodtam... :(
pl. vízfogyasztás, az olcsó, igyál többet és főleg étkezések előtt egy pohárral már nem fogsz annyit enni
pl. kisebb tányérról egyél
pl. répa olcsó zöldség
zabpehely almával reggel , délig tényleg nem leszel éhes
Ha tudsz futni, akkor kocogj napi 30-60 percet közepes tempóban.
Igyál sok vizet (napi 2-4 liter)
Vegyél zabpelyhet (telít, lassú felszívódású szénhidrát), olcsó, jobb mint a fehérlisztes szarok.
Cukor helyett használj édesítőt.
Ne igyál alkoholt.
Ne igyál gyümölcsleveket, cukros üdítőket.
Egyél sok zöldséget, amire van pénzed, pl. paradicsom, uborka, retek, fejes saláta, káposzta, most olcsók.
Egyél 1-2x egy nap, leginkább este sovány joghurtot (90-100Ft egy pohár)
Köszönöm a tanácsokat :)
Alkoholt nem ittam soha, már nem is ihatok a gyógyszer mellett.
Köszönöm.
Nem akarok senkit megbantani, tavol all tolem. De igazabol sosem ertettem, aki azert nem tud allitolag egeszsegesen etkezni, mert nem keres havi 2-300ezer forintot. De amugy meg rengeteg felesleges dologra koltenek (pl cigi..stb), es a csirkemellet meg a zoldsegeket dragalljak. Egyaltalan nem dragabb a helyes taplalkozas. Sot megkockaztatom, olcsobb.. Zoldsegek, gyumolcsok: olyat vegyel aminek epp szezonja van, meg le is lehet fagyasztani. A seta, futas meg ingyen van. Csak az idot es belefektetett engergiat sajnaljak. Azert mert jol nez ki valami, nem biztos, h dragabb is. Ahogy igenyesen is fel lehet oltozni kevesebb penzbol is, meg izlestelenul rengeteg penzbol.
Nem tudom mit eszel egy nap, ugy konnyebb lenne tanacsot adni mit valtoztass meg, mit hagyj el, mit mivel helyettesits, hogy osszegben kb ugyan ott legyunk.
Orulok, hogy nem csak en latom igy. En sem keresek fel milliot havonta, de a cigire, chipsre jobban sajnalom a penzt, mint arra a szerencsetlen csirkemellre. Meg figyelni kell az akciokat.
Igen, en sem a kerdezore akartam altalanositani, nem tudjuk innen mire kolt. Azert mondtam, hogy jobb lenne tudni mit eszik egy nap, hogy segiteni tudjunk. Meg lehet olcsobban jonne ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!