Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?
...ha rokkant nyögdíjből élek és nincs lehetőségem minden nap zöldséget, meg csirkemellett enni?
Nem akarom részletezni a csóróság hátrányait, akinek van esze, az tudja.
Valami tanácsot tudnátok adni? Nagyon elszomorodtam... :(
Csoki és chips, kóla, üdítők, nasik :)))) luxus....
Nem cigizek, nem kávézok, mint fentebb írtam nem alkoholizálok. Egyetlen luxust engedek még meg magamnak: az internetet.
A hús:
Havonta veszek 4 db csirke farhátat. Minden vasárnap megeszek egyet. Főzve, mert spórolni kell az olajjal.
1l olaj 2 - 3 hónapig KELL elég legyen.
Marha és disznóhúst csak akkor eszek, ha vendégségbe jutok a családhoz...
Havi 150 lej jut kajára. Olykor kapok a szomszédoktól 1 csomag száraztésztát, vagy almát, diót, a múltkor csipkebogyót, stb :) Nagyon rendesek ilyen szempontból, de kéregetni nem akarok. Elég ha a családomtól kell...
A zabot kipróbálom, állítólag van az egyik áruházban nagyon jó árban.
Futni nem tudok, örülök, ha elbaktatok a buszmegállóig. Nem a súlyom miatt, az izmaim miatt....bottal járok.
Köszönöm a tanácsokat még egyszer.
Az általánosítással pedig csak óvatosan ;) Sosem tudhatod mikor lesz rajtad a sor...én már megtanultam :(
1l olaj 2 - 3 hónapig KELL elég legyen.
Most látom, hogy ez 11-nek látszik és nem 1 Liternek....1 Literről van szó.
Megegyszer: nem altalanositottunk.
De megkerdeznetem, hogy akkor miert szeretnel fogyokurazni? Csak mert a fogyokuratol, ha ezek a lehetosegeid, pont az izmaid fognak leepulni eloszor. Aki FOGYOKURAZIK (meg a szot is utalom), tehat a nem-eves nulla mozgassal parositva, annak a vegen azok az izmai is szepen leepulnek amik fontosak, pl egy pohar viz felemelesehez.
Sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy, de szerintem nem kellene fogyoznod. A zabtol pedig pont nem fogyni fogsz :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!