Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?

Hogyan fogyókúrázzak sikeresen?

Figyelt kérdés

...ha rokkant nyögdíjből élek és nincs lehetőségem minden nap zöldséget, meg csirkemellett enni?

Nem akarom részletezni a csóróság hátrányait, akinek van esze, az tudja.

Valami tanácsot tudnátok adni? Nagyon elszomorodtam... :(

2014. jún. 16. 23:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csoki és chips, kóla, üdítők, nasik :)))) luxus....

Nem cigizek, nem kávézok, mint fentebb írtam nem alkoholizálok. Egyetlen luxust engedek még meg magamnak: az internetet.

A hús:

Havonta veszek 4 db csirke farhátat. Minden vasárnap megeszek egyet. Főzve, mert spórolni kell az olajjal.

1l olaj 2 - 3 hónapig KELL elég legyen.

Marha és disznóhúst csak akkor eszek, ha vendégségbe jutok a családhoz...

Havi 150 lej jut kajára. Olykor kapok a szomszédoktól 1 csomag száraztésztát, vagy almát, diót, a múltkor csipkebogyót, stb :) Nagyon rendesek ilyen szempontból, de kéregetni nem akarok. Elég ha a családomtól kell...

A zabot kipróbálom, állítólag van az egyik áruházban nagyon jó árban.

Futni nem tudok, örülök, ha elbaktatok a buszmegállóig. Nem a súlyom miatt, az izmaim miatt....bottal járok.

Köszönöm a tanácsokat még egyszer.

Az általánosítással pedig csak óvatosan ;) Sosem tudhatod mikor lesz rajtad a sor...én már megtanultam :(

2014. jún. 18. 22:46
 12/13 A kérdező kommentje:

1l olaj 2 - 3 hónapig KELL elég legyen.

Most látom, hogy ez 11-nek látszik és nem 1 Liternek....1 Literről van szó.

2014. jún. 18. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Megegyszer: nem altalanositottunk.

De megkerdeznetem, hogy akkor miert szeretnel fogyokurazni? Csak mert a fogyokuratol, ha ezek a lehetosegeid, pont az izmaid fognak leepulni eloszor. Aki FOGYOKURAZIK (meg a szot is utalom), tehat a nem-eves nulla mozgassal parositva, annak a vegen azok az izmai is szepen leepulnek amik fontosak, pl egy pohar viz felemelesehez.

Sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy, de szerintem nem kellene fogyoznod. A zabtol pedig pont nem fogyni fogsz :/

2014. jún. 18. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!