Szerintetek fogyókurázzak? (kep lent)
Figyelt kérdés
kép: [link]
a képpel való megjegyzéseket hanyagoljuk...azert ilyen mert igy jobban látjatok hogy fogyózak e v. sem....összintén... előre is köszönöm..:) (ha nem tudod megnézni a képet irj üzit..)
2014. nov. 7. 22:57
2/17 anonim válasza:
Amennyire ilyen kis kép alapján meg tudom ítélni, igen csinos vagy. Szerintem ne fogyókúrázz :)
6/17 anonim válasza:
Ha nem kamu, vagy nem az elismerő hozzászólásokért kérdezed, akkor fordulj pszichológushoz.
7/17 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert már páran mondták hogy fogyózzak...:)
2014. nov. 8. 13:02
8/17 anonim válasza:
Inkább izmosodj, felesleges fogyókúrázni.
10/17 anonim válasza:
De amúgy ki az a paraszt hogy azt mondja neked hogy fogyókúrázz? Ki nem szarja le a véleményüket? Nekem is vannak ducibb ismerőseim, mégsem vágom a képükbe hogy "nem ártana fogyóznod", hacsak te nem kérdezted végig az ismerőseidet és pár irigy meg benyögte, hogy fogyózz. Nagy ívben l*szarnám ha valaki azt mondaná rám hogy fogyózzak, mikor én jól érzem magam a bőrömben, többet szóba sem állnék az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!