Miért veszitek ilyen szigorúan?

A dolog ennél sokkal összetettebb... Az emberek 99%-a nem tud táplálkozni... úgy értem nem tudja, hogyan fogyjon le! Nem ismeri az alapelveket, mit, mikor, mi mire jó stb. Ezért kérdeznek meg egy nyalókát. Nekem kockás a hasam, baromira odafigyelek a kajámra, és tudom, hogy ha megkívánok mondjuk egy tábla csokit, vagy egy egész tortát, akkor nyugodtan megehetem, utána pár nap szigorítással minden a helyére kerül.
Röviden válaszolva a kérdésedre, az emberek tudatlanok. Azt hiszik koplalni kell, és számít a panír, vagy egy nyalóka... Persze számít, ha reggelire egy kis csoki, aztán napközben néha nyalóka néha csipsz, este egy kis cukros üdítő, meg panír és nokedli... szóval azt sem lehet, hogy mindenre azt mondjuk ez még belefér :)
Meg kéne tanulni táplálkozni, én mindenkinek ezt mondom... de lusták és akaratgyengék, ráadásul mindig a könnyebb utat keresik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!