Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ehes vagyok, mindig kell...

Ha ehes vagyok, mindig kell enni? Fogyokura alatt is?

Figyelt kérdés

Miota az eszemet tudom, mindig ehes vagyok. Ez abbol all, hogy, amikor nem fogyokurazom, akkor is 2orankent ehes vagyok, es eszek. Nem hagyom, hogy a gyomrom kicsit is korogjon.

Most elkedtem fogyokurazni, ez annyibol all, hogy kevesebb kenyeret eszem, sutemenyeket egyaltalan nem. Viszont igy is gyakran erzem, hogy ehes vagyok. Mielott fogyokurazni kezdtem volna, sokszor nem akartam 2orankent folyton enni, ezert inkabb edesseget ettem, most viszont ez nem tenne jot a fogyokuramnak.

Napjaban 3x szoktam enni, neha becsempeszek meg egy kis joghurtot, salatat, de ezek kozott a foetkezesek kozott nem szeretnek egy ujabb etkezest beiktatni. Valami otlet?

2014. nov. 4. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:

IGEN, ha éhes vagy, enni kell, csak az nem mindegy, hogy MIT.

Zöldségeket gyakorlatilag annyit eszel, amennyit akarsz, viszont lisztes, rizses, tésztás dolgokat nem, illetve zsíros ételeket sem javasolt sokat enni.

2014. nov. 4. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Edesseggel nem lehet jól lakni. Csak felkurja a vercukorszinted, amit az inzulin kipucol, és megint éhes vagy.
2014. nov. 4. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Miert kene enni?

Ez hulyeseg. Semmi bajod nem lesz tole ha ehes vagy.

2014. nov. 4. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig eszem, ha éhes vagyok, ez alap. Mivel nekem mennyiség kell, fogyáshoz arra kell rájönnöm, mivel tudok tartósan jóllakni... Vagy mi jó kis kalóriás késő esti étkezésnek, ami mégis hat, ha éhes vagyok :)

Ez mindenkinél más, nálam a sok zöldség és a rengeteg zsír a megoldás, máshogy nem tudok kalóriadeficitet elérni, így viszont igen, ráadásul jókat eszem s tartósan jóllakom, egészségesebben sem tudok étkezni ennél... Teljesen jó.

Másoknak pedig a rostos zab vagy egy nagy zöldturmix jön be, hiába szénhidrátos mindkettő :) Én ezektől csak megéhezem.

Úgyhogy kísérletezni kell. Akár az étkezések méretével is. Speciel én kevés ételtől csak még éhesebb leszek, de ha sokat eszem, akkor sokáig is bírom. Ebben van is logika, bár gyors szénhidráttal, gondolom, kevésbé működne. A fehérje és a zsír sokkal jobban laktat, mint a szénhidrát, ami az inzulinra is jobban hat.

2014. nov. 4. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Tízórai és uzsonna simán belefér, főleg, hogy szükséged lenne rá.
2014. nov. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!