Fogyokura alatt neha annyira kivanom a csokit, ehetek?
Ne twixet vegyél, hanem nagyon magas kakaótartalmú étcsokit.
Abból tényleg elég egy kockányi.
Nyugodj meg ezzel nem dőlt romba az eddigi fogyókúrád!
Viszont, többször ne egyél ilyen reklámcsokoládékat inkább tejberizst vagy ha van egy kis megspórolt pénzed magas kakaótartalmú étcsokoládét, hidd el megéri, egy jó darabig ki fog tartani és annyira nem hízlal, de figyelned kell hogy ne minden nap fogyaszd hanem minimum 2naponta és csak akkor hogyha nagyon szükséges.
Egyébként napi 2kockánál többet ne, mert akkor hízlal.
Milyen egy napi étrended?mert akkor megtudnám mondani miket tudsz néha belecsempészni egészségesen!
Attól függ, meg tudsz-e állni 1-2 kocka csokinál. Én bizony jobban szeretem a tejcsokoládét, és ha nagyon megkívánom, abból eszek 1-2 kockát, de nem többet. Pl. szombaton bontottam meg egy táblát, de még csak egy sor hiányzik:)
Viszont van olyan ismerősöm, aki ha felbont valamit, max. 2 nap alatt megeszi:S
2 nap azért már erős visszafogottság, sokan félórán belül felesznek egy táblával.
Szerintem is inkább rendes csokit egyél, létezik kicsi kiszerelésű is. Én se szerettem régen az étcsokit, de valóban kevesebb elég belőle s ha elég sok kakaó van benne, akkor csak a negyede cukor, nem a nagyobbik fele... Ami nekem rengeteg, főleg, hogy normál cukrot nem eszem, én saját magamnak csinálok kakaós valamit, amiben ugyan kakaóvaj nincs, de nekem épp eléggé csoki. Igazából nekem a kakaó kell, nem kifejezetten a csoki.
Egy kis csoki nem ront el semmit, ha amúgy rendesen eszel. Még naponta se tudná megállítani a fogyást, ha kalóriadeficited van, de jobb, ha nem szokod meg, hogy mindig eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!