Fogyokura alatt ihatok malnaturmixot?
Figyelt kérdés
Nagyon megohajtottam, 2 dl tej kell hozza, olyan 150 gr malna, es egy kiskanal mez.
Szerintetek? Elfogdhato?? Vagy?
2014. okt. 27. 18:24
1/11 anonim válasza:
Szerintem pont jó.A tej az úgy gondolom,semleges a fogyókúrában,a málna is jó,hisz gyümölcs(nem a legegészségesebb,de jobb,mint a banán),a kiskanál méz is jó,mert lehet fogyókúrában enni mézet,de nem sokat!Szerintem nyugodtan igyad,én szívesen tenném,a kedvenc gyümölcsöm! :)
2/11 anonim válasza:
Nézd, Te döntesz, hogy milyen fogyókúrát követsz... S a kalóriadeficit az alapvető, nyilván csak mert iszol egy ilyet, simán fogyhatsz. A vágyak pedig fontosak, én, mint hedonista, ezt igencsak vallom.
A málnával nincs is semmi baj, a kiskanál méz cukor, gyors szénhidrát, nagy inzulinválasz ésatöbbi, de kevés és remélhetőleg igen finom... A tejjel szimpatizálok a legkevésbé, de ha valaki inni akarja, nem szoktam beleszólni.
3/11 anonim válasza:
Cinike, mi nem egészséges a málnában? Még cukor is alig van benne, viszont minden szeme élmény :D Naponta eszem és nagyon ártatlannak tartom.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy tejivo, de ez a turmix tejjel a legjobb. 1.5%-os tejjel csinalnam, plusz nincs konkret etredem, csak szamolom a kaloriakat, probalok sok hust, zoldseget,stb enni.
2014. okt. 27. 18:35
5/11 anonim válasza:
Ha számolod a kalóriákat, akkor te tudod, hogy mi fér bele. Én 3,5 hónap alatt fogytan eddig kb 8 kilót, mehetne gyorsabban, de nem akarom kínozni magam, és így nem lesz jojó. Viszont eszem mindent, sütiket is, csak nem mindegy, mikor mennyit. Ha mondjuk ebédre hús volt meg saláta, akkor vacsira simán belefér egy szelet torta.
6/11 A kérdező kommentje:
Szeretnek en is sutiket, tortakat enni, de nekem fogyokura alatt buntudatom van. Meg attol felek, hogy akkor nem lesz hatasos a fogyokuram es nem fogok fogyni.
Kiszamoltam olyan 170 kaloria lenne a turmix.
2014. okt. 27. 19:50
7/11 anonim válasza:
kaloriabazis.hu-t nézd meg, nekem nagyon bevált, segít számolni, és ha minden zöld, és a fejecskék is mosolyognak, akkor biztos jól csinálom. számolja a zsírt, fehérjét, szémhidrátot is, ott meg van adva, a minimum, maximum, és szomorúak a fejet, ha valami nem jó
8/11 A kérdező kommentje:
ott szamolom!
2014. okt. 27. 20:59
9/11 anonim válasza:
akkor meg tényleg felesleges aggódni emiatt :)
10/11 anonim válasza:
#3-as:Nem azt mondtam,hogy egészségtelen,hanem hogy van annál egészségesebb is,vitamindúsabb.Tudom,hogy egészséges.Málna:nyam-nyam! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!