16/l hogyan foggyak le pár kg-t?
Figyelt kérdés
Meghiztam egy kicsit,és leszeretnem ezt a pár kilót adni..de a szüleim nem engedik,hogy ne egyek csak főtt ételt,meg barna kenyér stb..szova valami mas módszer kéne..2014. okt. 26. 12:16
1/6 anonim válasza:
Inkabb egyel mint igyál es édességet semmiképpen ne fogyassz!! Sportolni sportolni!! Meny fel a szobadba es minden nap 1 órát minimum erosits a szobádban! Lehet hogy a felesleg izommá fog alakulni es nem,fogsz semmit, de soványabb es izmosabb leszel! Az izom nehezebb mint a zsír, ne csodálkozz
2/6 anonim válasza:
Attól még, hogy fogyni szeretnél ehetsz, tehát nem kell kiakaszd a szüleid, csak arra kell odafigyelni, hogy mit eszel. ha figyelsz az se gáz ha eszel fehér kenyeret is, de akkor ne annyit. Pl én olyat csináltam, hogy kisadag rízs, meg kiksadag párolt zöldség és főtt hús. ez azért jó mert a zöldség ugye az televan vitaminnal stb.. risz is kell, de bból se sok. pl ez az ebéd. reggelire piritós kenyér, vagy az az extrudált vagy hogy kell írni, és vacsorára mondjuk sonka sattal. és enni, ez se csak főtt étel, de ha odafigyelsz mit eszel és nem sokat akkor nem lehet gáz.. és mindemellett EDDZÉL sokat. Erősits is és fuss.
3/6 anonim válasza:
szard le a szüleidet, úgysem tudják lenyomni a torkodon :) 22f
5/6 anonim válasza:
nekem úgy sikerült 15 kg fogynom,hogy nem ittam cukrosat , főleg csak vizet, kevés cukrosat ettem inkább olyanokat amiket a cukorbetegek is ehetnek , jah meg csak akkor ettem amikor a hasam korgott (és nem az eszem mondta , hogy egyek), 6 után nincs kaja , mozogj, ha más nem a szobádban fél órákat :) hidd el sikerülni fog , csak tűzz ki egy célt és ne tévezd szem elől ^- ^
szintén 16 / L
6/6 anonim válasza:
A szuleid nem engedik, hogy barna kenyeret egyel? Ezt nem mondod komolyan? Akkor ok a feher felfujt kenyerrel akarnak teged mergezni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!