Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy foggyak le?

Hogy foggyak le?

Figyelt kérdés
Szóval kérlek titeket,hogy fogyókúrás praktikákat írjatok.Mivel túlsúlyban szenvedek, kíváncsi vagyok hogy mennyi lenne az ideális súly számomra.Régebben már volt, hogy sikerült lefogynom de ez nem tartott túl sokáig. Egyébként 87kg vagyok és 176 cm magas. Ja és 14f
2014. okt. 24. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogyjak*
2014. okt. 24. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, utólag vettem észre,de megtennéd, hogy a kérdéssel kapcsolatban válaszolsz?
2014. okt. 24. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos, amikor én úgy döntöttem, hogy lefogyok, akkor elolvastam az ide vonatkozó dolgokat. Mit, mikor, hogyan, mennyit stb. Ha erre sem vagy képes, akkor ne várd, hogy valaha is lefogysz.
2014. okt. 24. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
NE zabáljjjá ba..od.
2014. okt. 24. 20:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is elolvastam egy csomó dolgot innen:) de úgy-gondoltam ha felteszek egy kérdést kaphatok olyan válaszokat amikről nem is tudtam/hallottam:)
2014. okt. 24. 20:50
 6/6 anonim válasza:
Neeee Zaaabááájjjááá!
2014. okt. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!