Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak le?

Hogyan foggyak le?

Figyelt kérdés
Régebben szteroidot szedtem (betegség miatt) és a mellem megnőtt (17F) És ezt a felesleget ami nekem kuvára nem kell milyen gyakorlattal tudnám lejjebb tornázni?

2014. aug. 30. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Előtte sportoltál? Mennyi a felesleg? Bármit sportolhatsz, a korábbi betegség elmúlt?

Rengeteg lehetőség van, a legegyszerűbb futás, bringa, úszás, otthoni edzés súllyal vagy anélkül.

Ha van lehetőséged akkor edzőterem, vagy csoportok. Suliban vagy egyesületben csapatsport vagy küzdősport, pingpong, tenisz stb. Igazán rengeteg a lehetőség. A lényeg hogy ha elkezded, ne várj azonnal nagy eredményt és légy kitartó.

2014. aug. 30. 00:35
 2/8 A kérdező kommentje:

2 hónapja edzek már elég izmos vagyok és fogytam is 10 kilot de a zsír nem akar lemenni. Mert a karom igaz nagyon izmos kő kemény d elóg lóra a zsír meg a őr.

Igazábol csak a mellem zavar kvára mert hülyén nézek ki.

Igen már sportolhatok és nem a betegség előtt nem sportoltam.

2014. aug. 30. 00:48
 3/8 A kérdező kommentje:
na irni is én tudok...
2014. aug. 30. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Egészséges étrend. Olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet.

Tömegnövelő étrend lenne jó, de ha úgy érzed van rajtad elég izom kezdj el szálkásítani. Lábra is eddz!

2014. aug. 30. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy a második mondja.
2014. aug. 30. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha 2 hónapja edzel és fogytál 10 kilót, semmi izmot nem tudtál felszedni, ez nem 100% hanem 110%. Fogyás közben lehetetlen az izomépítés. Megismétlem, lehetetlen. A testzsír %-od magas úgy tűnik.

Az sem mindegy hány kg vagy most ha pl. 170 magas és 100kg akkor szálkásító étrend. Magas fehérje, alacsony CH és zsír bevitel, napi 5 étkezés, heti 3 mindent átmozgató súlyzós edzés, de jó a fegyencedzés is vagy a kezdő street workout. Ebben az esetben zsírt égetsz.Izmot nem tudsz növelni.

https://www.youtube.com/watch?v=XeZXdZPCnX8

Ha pl 170 magas és 68 kg vagy akkor tömegnövelő étrend kell, itt már izmot építhetsz de zsír is megy fel, ha enyhe tömegnövelő étkezésen vagy akkor izom megy fel és nagyon kevés zsír. Ebben az esetben relatíve csökken a zsír %. Az edzés mind a 3 esetben ugyanaz, csak a táplálkozás más. Viszont az edzést ki kell egészíteni heti 3 aerob mozgással is, pl 40-60 perc tempós de laza gyaloglással.

Sztrít wörkáut ajánlotta a sárga kapszulát, abban minden le van írva, étrend, edzés, mit miért.

2014. aug. 30. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem értitek.

Az volt akérdés hogy amit felhiztam a mellemre a szteroid miatt azt le tudom-e fogyni.

Tehát kifejezetten van-e olyan gyakorlat vagy bármi ami ott égeti a zsírt.

2014. aug. 31. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Elvileg bármilyen edzés az egész testről egyenletesen tünteti el a zsírt, ezt nem a gyakorlat helye szabályozza. De nyilván a mellizom-gyakorlatok esélyesebben formálják a mellkasod mint ha vádlira gyúrsz.

Kizártnak tartom hogy csak a melleden lenne felesleg, szóval egész testre kiterjedő edzéstervet csinálj.

2014. aug. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!