Fogyókúra alatt a mell összemegy? :O
Én fogyóztam 3 hónapig, és még most is.. és a mellem kissebb lett... abszolult nem érzem magam nőiesnek, mert nem szép,kerek..
hogyan lehetne nagyobb ?
Változó. Van, akinek nagyon lemegy, van, akinek kevésbé s van, akinek szinte semmit nem változik, úgyhogy kosárméretben eggyel nagyobb lesz, hallottam már ilyeneket.
Én még csak a fogyásom felénél tartok, de eddig, 12 kiló alatt nem észleltem változást. Van egy mellben szűk pólóm, ami ugyanolyan szűk most is, mint rég. Pedig igazán nem bánnám, ha csökkenne eme méretem. De azt se, ha nem.
Azon nem tudsz változtatni, hogy honnan megy le... S ha lemegy, valószínűleg nem megy rá vissza a zsír...
Persze. A mell nagy resze zsirszovet, komolyabb fogyasnal kisebb lesz. Ezzel szamolni kell, mast nem lehet ellene tenni.
Nezd meg a fitnesz-modelleket, az osszesnek szilikonmelle van.
Persze, nekik konnyu :)
LOL:) Nem hiszem hogy ezt az onmentegetest mar 14 evesen el kell kezdeni.
A mell alapjában véve zsírszövet. Mivel helyi zsírégetés nincs, zsírvesztés(diéta) során a szervezet mindenhonnan éget zsírt, nőknél általában legelőször a mell zsírszövetei csökkennek.
Ezt persze nagyban befolyásolja a genetika is. Ha egy lánynak nagy melle van és vékony ez csak genetikai adottság. Egy alapjában véve kis mellű nőnek akkor lesz nagyobb a melle, ha kicsit meghízik.
14 évesen a diétákkal nem árt vigyázni, mert ha már most jojózik a zsírszövet a melled soha nem fog kifejlődni rendesen és 18-20 éves korodra olyan lesz a melled, mint egy 30 éves nőnek szülés után. (megereszkedik, elveszti a tartását)
A modellekről és fitness modellekről pedig csak annyit: egyáltalán nem könnyű az életük. Ha szerencsés genetikával rendelkeznek akkor is sokat kell sanyargatni magukat. Nem a személyi edző és a dietetikus a kulcs. Kis odafigyeléssel, olvasással egy hétköznapi ember is oda tud figyelni a táplálkozásra és a mozgásra. A fitness modellek egyikének sem igazi a melle, mind szilikon, mivel ahhoz hogy az izmok jól látszódjanak egy-egy versenyen sem zsír, sőt még víz sem lehet a szervezetben annyi, amennyi egy egészséges embernek kellene. Egy verseny előtt sokszor napokig csak minimális vízfogyasztás a megengedett a kiszáradás elkerülése végett, ha szerinted ez könnyű élet, akkor nagyon el vagy tévedve. Ezeknek a nőknek általában a havi vérzés is kimarad, sőt... Komoly elhivatottság kell hozzá és le a kalappal, de számomra ők már nem nők... A nőiesség legcsekélyebb jelét sem mutatják.
A csontváz divatmodellekkel ugyanez a helyzet. Csak nekik még szilikon mellük sincs. Rengeteg lemondás kell hozzá.
Szóval csak ésszel a diétával és a zsírégetéssel, mert ahhoz, hogy egy női szervezet normálisan működjön ( pl. rendszeres havi, ami később a gyerekvállaláshoz elengedhetetlen) kell az a zsírszövet. Szóval a modelleknek nem irigylésre méltó az élete.
A szilikonról és a zsírleszívásról még annyit, hogy:
van róla fogalmad mekkora fájdalommal jár egy mellműtét?
pl. egy sima felvarrás, amikor nem töltenek, csak "helyre teszik". Egy hónapig fájdalomcsillapító, mert a fájdalom elviselhetetlen. 2-3 hónapig a kezed nem emelheted fel mellmagasságnál magasabbra és az is fájdalmas. Még ülni, emelni sem szabad akárhogy.
Implantátumnál hasonló a helyzet. Szóval egy ilyen műtét sem csak úgy "ukmukfuk" történik, "elmegyek mert bármikor megtehetem módon".
14 évesen még elképesztően sokat változhat a tested: lehet, hogy 16 éves korodra lehagyod a 4x nagyobb mellű barátnődet is!
De most egy kis poci miatt nehogy el kezdj fogyózni, mert a melleidet egy életre tönkre teheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!