Magas a vernyomasom amiota jarok edzeni. Mitol lehet ez?
Szedek gyogyszert a magas vernyomasra, kb 3 eve nem ment 120/70 fole. 2 honapja elkezdtem konditerembe jarni, fogytam 10 kilot, es azota 135/80 koruli ertekeket merek, es ezt en magasnak erzem, a szivem majd kiugrik a helyerol.
Nem ertem, hiszen a sulycsokkenesnek es a mozgasnak jo hatassal kene ra lennie...
Most vagy kitalált az egész, vagy nem vagy tisztában a normális vérnyomás/pulzus fogalmával.
A "magas" értékek a normálisak, nem a megelözöek.
Persze, apolonokent hulye vagyok hozza. Nyilvan.
NEKEM az alacsonyabb a normális, a tobbi MAGAS. Felfogod? Az orszag legjobb kardiologusahoz jarok, o allitotta be a gyogyszereimet.
De nem erted, hogy ez en szervezetemnek ez MAGAS? Nem ezt szoktam meg, ez olyan, mintha valakinek 180/100 korul lenne a 140 utan!
Most komolyan nem tudjatok ezt felfogni?
Jajj hagyjátok már szerencsétlen kérdezőt, ha azt mondja, hogy neki ez magas, akkor miért ne lehetne ez neki magas? Nem érzi így jól magát, mert nem ezt szokta meg, még ha ez is lenne a normális és ezzel szerintem semmi baj sincsen.
Miket szedsz az edzés mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!