Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért veri magát mindenki a...

Miért veri magát mindenki a földhöz ha diétázásnál kicsit kilép a keretéből? és még azok a nevetséges kaja adagok. Meg tudnátok magyarázni?

Figyelt kérdés
pl most is olvastam egy kérdést, a csaj úgy túlparázta hogy uzsira nem csak 1 almát evett hanem helyette mondjuk egy szendvicset.... kínjában csóri szerintem fontolgatta az öngyilkosságot is.. XD meg azok a kaja adagok... komolyan?... reggelire pl egy müzliszelet?... hát én így 1 napot nem élnék túl... és így fogynak ők 1 hónap alatt 1 kilót... velem miért van az, hogy edzek, és szigorúan edzés után eszek de akkor mindent 2 pofára zabálok amit találok, meg sokat iszok mellé ( mindegy hogy vizet, gyümölcslevet, vagy kólát) és máris 1 hét alatt lefogytam 5 kilót... nem praktikusabb ez? vannak még rajtam kívül ilyenek? :)

2014. nov. 2. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Mit vársz olyan emberektől, akik éveken keresztül csak zabálnak, kockulnak, heverésznek a kanapén, közben siránkoznak azon, hogy kövérek, de annyi erő sincs bennük, hogy a kertbe kimenjenek egy kicsit levegőzni. Utána meglátnak a tv-ben egy csinos lányt, izmos pasit és egyből jön a nagy ötlet, hogy "én is lefogyok ilyenre". Mivel a zabálás volt eddigi életük célja úgy gondolják, hogy az ellentéte, a nem evés majd segít és hipp-hopp egyik napról a másikra kockás has és feszes fenék lesz a koplalás jutalma.

Egy olyan ember, aki a fotelból lusta kikelni szerinted képes lesz arra, hogy utána olvasson annak, hogyan működik az emberi szervezet, mi az, hogy helyes táplálkozás...? Vagy egyáltalán képe lesz itt elolvasni másik húsz ugyanolyan kérdést, ami arról szól amit ő kiír és a válaszok is mind ugyanazok?

Lustaság és butaság. Legalább annyira rossz párosítás, mint a hülyeség és a szorgalom.

2014. nov. 3. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:
67%
6-os vagyok. Kérdező, sajnálom, hogy nem tudtad értelmezni a kérdésedre adott egyértelmű válaszomat, talán túl rövid és lényegretörő volt.
2014. nov. 3. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!