Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El tudnátok magyarázni?

El tudnátok magyarázni?

Figyelt kérdés

Le akarok fogyni kb. 8 kg zsírt, ezért hetente 3 alkalommal kardió edzést folytatok, szobabicklizek (intervallum edzés).

Meg tudnátok mondani hogy ez mellet hogyan edzek súlyzós edzéssel? Mire edzek rá, miből mennyit, hogyan,milyen napokon mire edzek?

Utána néztem több oldalon, de rengeteg az információ és az edzéstípus, és nem tudom eldönteni.

A válaszokat köszönöm!

2012. jan. 23. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

húúúú már akartam írni "nem tudtam hogy még nem múlt el 16 éves..!"

de igen, edzéssel kapcsolatban, már sokkal jobb téma.

leginkább keresd a kezdő edzés férfiaknak/nőknek, amelyik személyedhez közelebb áll, illetve fönt vannak a fő izomcsoportok, rá kattintva konkrétan azok edzésére alkalmas gyakorlatokat és leírásokat találsz.

meg persze írsz, ha nem erre voltál kíváncsi.

2012. jan. 23. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

[link]

Egyébként ez jó lenne heti 3 kardió mellé?

2012. jan. 23. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
gyors átnézés után, jelenlegi tudásom szerint igen, ez igen korrektnek tűnik.
2012. jan. 23. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer!!

És utolsó kérdésem.

Korrekt étrenddel heti 3 súlyzós edzéssel, 3 intervallum kardióval sikerülhet fél éven belül 7-8 kg fogyás zsírból?

2012. jan. 23. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán le fog menni addigra 8kg zsír egy jó étrenddel és ilyen sok edzéssel.:)
2012. jan. 23. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vlaszokat!! :))
2012. jan. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!