Ha az alapanyagcserém alatt eszek, és naponta van
székletem emellett, akkor így gyorsabban fogyhatok, és
tartósabban?
Figyelt kérdés
1400 az alapanyagcserém,ha nem csinálok semmit egész nap,akkorennyit éget ela szervezetem. Én 1100-1200 körül eszek egy nap, és minden nap sétálok min. 20percet,plusz ugye mindenféle teendő.. És emellett szerencsére minden nap van székletem. Ez gyorsíthatjaa fogyást,ugye? Vagy ugyan olyan ütembe fog menni,mintha ugyan ennyit ennék csak mondjuk csak 3-4 naponta ürítenék (mertrégebben így volt)
2014. nov. 1. 07:25
1/9 anonim válasza:
A koplalás miatt van sűrűbben székleted! A szervezeted mindent megpróbál, hogy energiához jusson.
Ezzel csak azt éred el, hogy lemenjenek az izmaid, nőjön a tesztzsír-százalékod, majd jól bezabálj, s mivel a koplalás hízékonnyá tesz, így simán elhízottabb leszel, mint korábban.
Alapanyagcsere alá nem megyünk!
2014. nov. 1. 07:44
2/9 A kérdező kommentje:
De megvagyok ezzel az 1200Kcal-al. Nem vsgyok éhes,eszek rendesen. Szerintem ez nem koplalás..
2014. nov. 1. 08:03
3/9 anonim válasza:
Annyira szép dolog az, amikor valaki kitalál egy hülyeséget, utána még meg is kérdezi, de nem arra kíváncsi, hogy jó-e, hanem csak megerősítést akar kapni. És még szerencséjére, jön valaki aki elmagyarázza neki, hogy rossz dologra készül, de még ekkor sem fogja fel, és még tovább bizonygatja, hogy ez így jó lesz. Hát akkor hajrá csináld, tedd tönkre a szervezeted.
2014. nov. 1. 08:22
4/9 anonim válasza:
Bizony itt leírták már. Én annyit füznék hozzá. Miaz hogy 20 perc séta? Ettől a 86 éves nagyapám is többet mozog. És szalonnát, kolbászt eszik.Fuss kér órát minimum. Ha még nem jöttél volna rá ez az eszetlen fogyókúra csak árt. Nézd meg amerikába szinte mindenki a kövérséggel küzd. De megnézheted a németeket. Olyan trampli csajok vannak hogy csak na. És már a magyarok is ezt majmolják. Fogyi tabletta, tartósítószer, konzerv, adalék anyag, ízetlen meki, csipsz, cola, energia ital, és még lehetne sorolni. Azt azért nem ártana tudni hogy a szervezetnek szüksége van cukorra, zsírra, lisztre, sóra, különféle fűszerekre is. Nem az izom és test növelő bogyókra. Régen nem voltak ilyen ormótlanul elhízva az emberek. Csak hát ebből a nagy " fogyókúrából" ? sokan meg gazdagodnak. Nálunk is van ilyen nagy fogyókúrás guru. Akit lefogyasztott nagy csinadrattával, már mind vissza hízott és sokkal kövérebb, betegebb. De hát sajnos észt nem nagyon osztanak senkinek.
2014. nov. 1. 08:59
5/9 A kérdező kommentje:
És ne is haragudj, de ki mondta, hogy mindenféle bogyókat,és mekis kajákat eszek? Egészségesen eszek. Sok hús,tojás,zöldség,gyümölcs,olajos magvak..stb. Csak mindezt úgy alakítom, hogy napi 1200kcal legyen kb. A napi 20 perc séta a minimum mondom. Heti 3x sportolok (röplabda). És emellett szoktam sétálni is. Nem kell itt rögtön lehordani, ha nem is tudjátok hogy hogy étkezem.
2014. nov. 1. 10:22
6/9 anonim válasza:
"A koplalás miatt van sűrűbben székleted!"
én pl. nagyon örülnék, ha ezt bővebben kifejtenéd, mert én ezt nem értem.
2014. nov. 1. 14:30
7/9 anonim válasza:
6. Azt már én is tapasztaltam, hogy amikor munka miatt túl keveset ettem, gyakrabban volt székletem.
2014. nov. 1. 18:40
8/9 A kérdező kommentje:
pedig általába ez pont fordítva van
2014. nov. 1. 18:58
9/9 anonim válasza:
Hatodiknak:
Koplaláskor kevés tápanyag jut a szervezetbe, ezért a kielégítettlen igények miatt gyorsul az emésztési folyamat, NEM az anyagcsere, hanem az emésztés, az anyagcsere éppen hogy lassulni kezd, mivel kevés az "üzemanyagja". Szóval a táplálék gyorsabban jut el az inputtól az outputig, emiatt pedig gyakrabban lesz széklet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!