Sztem 3 főétkezés +1 akkor, amikor napközben megéhezel
Persze ehetsz többször is, ha éhes vagy, csak nekem ez a napi 5 étkezés mindig is úgy tűnt, hogy akkor is kell enned tízórait vagy uzsonnát, ha nem vagy éhes.
Szerintem ez emberfüggő. Én ha eszem, akkor már sokat, különben a falat kaparom az éhségtől. S ugye ha az első étkezésem 8-1200 kalóriás, akkor elég rossz lenne sokszor ennem...
Az intermittent fasting elég hatékonynak mondott, ott pedig napi egypár órában eszik az ember, aztán megint van mondjuk 16-20 óra a következő étkezésig... Persze, ha valaki nem bírja vagy nem jó neki, ne csinálja, étrendfüggő is, hogy megfelel-e valakinek ez. Zsír alapú energiabevitelnél tipikusan jól bírják a delikvensek a hosszas nem evést, s ha ilyen 16 órás miniböjt végén edz az ember kifejezetten szénhidrátszegény étrend mellett, akkor elég biztos lehet benne, hogy zsírt fog égetni :D Plusz izmot, ha elhanyagolja a fehérjebevitelt.
A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Annyi étkezés a hatékony, amennyivel ezt meg tudod valósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!