Roppant rossz az életmódom, a fenekem meg hízik, mit tegyek?
Szóval ez egy hosszú sztory. Reggel 8tól du. 5ig dolgozom, de mire hazaérek este fél 8. Anyu ragaszkodik a közös étkezésekhez, így legalább 8 óra, míg nekiállunk a vacsorának, nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem fogyókúrás a kaja. Vacsi előtt már mindenki türelmetlen, mert rám várnak, utána meg tele hassal senkinek sincs kedve futkozni, pláne egy meglehetősen rossz környéken. Fogyózni így nem lehet, ráadásul a helyzetet rontja, h 6 éves koromban lelki dolgok miatt rászoktam a hogyismondjam a "zabálásra". Jelen pill 21 vagyok 165 magas 68 kiló. És ez a szám szép egyenletesen nő, sejthető, h nem a magasság. Ki mit ajánl, ha a családi körülményeket elképzeli úgy, mintha még mindig 6 éves lennék? (hajnali futkorászás, hétvégi testmozgás kizárva, és szigorúan tilos). A nyarat még ki kéne húznom anélkül, h felmennék 70re, ha elkezdődik a suli elszabadulok otthonról (vidékre járok).
Kritizálók könyörgöm kíméljenek, kapok itthon eleget, egyébként minden kérdésre válaszolok.
azt találtam ki ebédszünet helyett kéne futni járni, de mit egyek, h előtte/utána ne kavarodjon fel a gyomrom? és hogy ne pusztuljak éhen? a reggelit az ebédet tudom módosítani.
jelen pill reggeli 2 zsemle, ebéd valami főzelék, vgy kínai kaja, vacsora tocsogó zsír, kenyér...
desszertet régóta nem eszek, de nem tudom, mikor jön rám a hirtelen habzsolhatnék, biztos annak is megvan a módszere, h ne fosszam meg magam tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!