Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez beválhat?

Szerintetek ez beválhat?

Figyelt kérdés
Elegem van a diétázásból ! És arra gondoltam, hogy járok 30 percet naponta+ karerősitő és hasizom erősitő gyakorlatok+ jövő héttől napi 30 perc Pilates és 30 perc aerobik és akkor azt eszem amit akarok ! Na jó, igy is azt eszem amit akarok.....nem tudom megvonni magamtól az ételt és a mennyiségben sem vagyok nagyon mértéktartó, belebetegedek olyankor, szerintetek ez igy jó lesz ? Lány vagyok, persze ....
2010. jan. 25. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
szia... én is feladtam, hogy megvonom magamtól a kaját és áttértem a több mozgásra. nem eszek meg mindent, de többet, mintha fogyóznék, és kell is enni, ha mozogsz mellette, mert különben nem is bírod. a kilókban még nem láttam akkora változást, de érezhetően formásodok :P szóval alakra változok, és többen szóvá is tették. még csak az elején vagyok, remélem a mérleg is észreveszi előbb-utóbb. mondjuk mivel az izom nehezebb, mint a zsír, annyira nem bánom még, csak remélem lesz is majd eredménye. egyébként én heti 2-3-szor megyek csak aerobicra, lehet hogy neked jobban beválik. sok szerencsét :)
2010. jan. 25. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
felesleges is mindenféle hülye fogyókúrát csinálni. mert azzal csak jojózik az ember. válts életmódot, sportolj és figyelj oda mit és mikor eszel. viszont a mennyiségre is figyelni kell.mert ha minden étkezésnél degeszre tömöd magad akkor nem fogsz fogyni. tehát napi 5x keveset és mellette mozgás.
2010. jan. 26. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit, mondtam már hogy felesleges prédikálni, mert én is tudom hogyan " kéne ". A lényeg az, hogy nem tartozom minden 2. befolyásolható nő közé, van saját akaratom, vannak saját vágyaim és igen 5x ténleg eszek, csak nem diétás kólát és 5 szem mazsolát :-) 1ébként ez a 2.nak szólt
2010. jan. 26. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
én nem prédikáltam, csak segíteni szerettem volna. na de akkor a konkrét válasz a kérdésedre. nem , nem fog beválni, nem fogsz fogyni(valószínű hízni sem) diéta is kell és mértéktartás is. de ugyebár te nem egy befolyásolható lány vagy szóval csináld úgy ahogy akarod. (nekem mindegy, nekem nincs súlyproblémám)
2010. jan. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!