Disznótoros ételek közül melyiket egyem?
Figyelt kérdés
Tudooom elég hülye kérdés és tudom hogy nem diétás egyik sem, mondjuk nem is diétázom csak egészségesen étkezem tehát amit szeretek megeszek. Ma kaptunk disznótoros kajákat és azt szeretnék vacsorázni. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik a "legjobb" közülük ami talán nem olyan zsíros vagy még ""egészségesnek"" is mondható? Tudom tudom egyszer lehet bűnözni meg van a minden mindegy..de én szeretnék egy határon belül maradni :DD2014. okt. 24. 18:08
1/4 anonim válasza:
Elöször is nem tudhatjuk, hogy MIK vannak abban a disznótorosban, amit kaptatok.
Másrészt ha EGYSZER eszel mindenböl keveset, attól biztos nem lesz bajod.
2/4 A kérdező kommentje:
ja igen:D bocsi, hát ilyen az ilyen alap kaják: tepertő, hurka, pecsenye, káposzta...
csak olyat szeretnék inkább enni ami még jó dolgokat is tartalmaz pl több fehérje. Egyébként köszönöm a választ, igaz:)
2014. okt. 24. 18:48
3/4 anonim válasza:
pecsenye,káposzta
esetleg hurka
tepertővel meg dobálj meg valakit
4/4 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDd kösziii
2014. okt. 26. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!