Iskola időben hogy egyek, hogyha az egészséges és adalékanyagmentes ételek általi fogyás a cél?
Figyelt kérdés
Sportolnék is mellette természetesen (aerobik, erősítés, futás stb).
7:30-ra kell beérni a suliba és 15-17 óra körül érek haza, 10-kor fekszek aludni.
Úgy szeretnék enni, hogy energiám is legyen azért tanulni stb.
16/L 90-95 kg/170 cm
2014. aug. 7. 18:55
1/14 anonim válasza:
Úgy egyél ahogy eddig. Vagy egy pici változtatással. Senki nem fog kiröhögni, mert te nem szendvicset eszel hanem mondjuk igényes ember módjára egy tálból eszed a csirkét,rizst,zöldséget vagy amit viszel Ha meg valaki kiröhög az az ő szegénységi bizonyítványa.
2/14 anonim válasza:
Azért a csirke bőven megromlik délre a melegben. Ősszel még bőven meleg van.
3/14 A kérdező kommentje:
Szóval..?:D
2014. aug. 7. 21:42
4/14 Lipton. válasza:
Dobozba tojás, rizs, csirkemell.
Vagy teljeskiörlésű kenyér közé natúr csirkemell, vagy valamilyen.
5/14 anonim válasza:
De nem érted, hogy megromlik délig? Az iskolában nincs lehetőség hűteni...
6/14 A kérdező kommentje:
Tuti megromlik amúgy? Mert a szendvicsben a sonka stb sem romlik meg. Mondjuk az tele van rakva tartósítószerekkel. :/
2014. aug. 7. 22:03
7/14 Lipton. válasza:
De nem érted te buta, hogy én éveken át így hordtam és mégsem döglöttem meg.
9/14 A kérdező kommentje:
Majd kipróbálom. :) Max ha nem akkor nem.
2014. aug. 7. 22:13
10/14 anonim válasza:
Buta az anyukád az...nehogy már kitaláld, hogy most is a 30 fokban nem romlik meg. Milyen génkezelt csirkét eszel te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!