Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyre szörnyűbb az alakom! Mi...

Egyre szörnyűbb az alakom! Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés
Visszavettem a szénhidrátokból és December eleje óta minden nap bicajozok 50 percet.Szépen elindult a fogyás 8-10 kilót adtam le.DE!! Mind a lábamról és a karomról meg a fenekemről ment le,amik amúgy sem voltak kövérek.A nagy hasam meg mind megmaradt és most,hogy a többi részem fogyott így még nagyobbnak látszik!Mit tehetnék,hogy onnan is fogyjak?Itt már azt is olvastam,hogy hasizmozzak,meg azt is, hogy az mégsem fogyasztja a hasamon a hájat csak nőveli alatta az izmot.Teljesen tanácstalan vagyok!Kérem segítsetek!
2010. jan. 24. 21:29
1 2
 11/13 maundrel ***** válasza:
folytasd tovább amit elkezdtél, nagyon jól csinálod. Az viszont igaz, hogy ahova a legkönnyebben rakódik le a zsír, neked pl a hasadra, akkor onnan fog legkésőbb eltűnni.. szóval csak folytasd tovább és előbb utóbb onnan is eltűnik a felesleg.
2010. jan. 25. 12:09
 12/13 anonim válasza:

...hát én 13 éves vagyok, és csak a hasamra tudok hizni, ráadásul vastag az izomzatom, és most beöntést kellett adnom, ezért most már +6 centivel hatalmasabb.

És emellé még óriási a gyomrom, mert a suliban viccből 4-5 litert megittam.

...és már 74 kiló vagyok, de csak a hasamra.

2010. jan. 25. 13:55
 13/13 anonim válasza:
100%

Elsőnek:

Mi a frászért írja mindenki mindenhol két L-lel?

Nem hulla (az más), hanem hulahopp!

2010. máj. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!