Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 1év alatt hogyan lehet...

Kb 1év alatt hogyan lehet ilyen alakom?

Figyelt kérdés

[link]

Számomra Steve Mcqueen rendelkezik az ideális férfi testalkattal.

Most kb:79kg 175cm magas 22 éves fiú vagyok (szeretek enni).

Otthoni módszerekkel szeretném elérni ezt a számomra ideális testalkatot és megtartani.

Ha valaki tudna segíteni (edzésterv, tanácsok) azt nagyon is megköszönném.

2011. szept. 10. 19:57
 1/3 anonim válasza:

Szia! Akkor te már 3 kilóval jobban állsz :-)

1 év alatt szerintem elég sok minden elérhető. Persze a celebeket mindig úgy fotózzák, hogy jónak látsszon az alakjuk. inkább saját magadhoz mérd az eredményt.

Ami nekem eddig használt (90 kgról fogytam, most 82 vagyok + 180 cm magas , kb 3/4 év alatt és vissza se jöttek rám a kilók)

-konditerem, lépcsőzőgép, vagy más, heti néhány edzés

-járj biciklivel munkába, meg mindenhova

-szedj multivitamint

Nem tudom, hogy még otthon laksz e, de a nagyi sütijét és anyukám főztjét nekem kerülni kellett, mert folyton kínálgattak meg belém diktáltak annyit ami csak belémfért.

(mióta nem rég elköltöztem, újabb 1 kiló már lement)

-számold a kalóriákat (konyhamérleg jól jön, de hitelesítsd egy kilós rizzsel, mert ha digitális, képes marhaságokat mérni mikor billeg az asztalon) Elvileg minden kajára rá van írva hogy mennyi kcal van 100 grammban. Az orvosi lexikon weblapján pedig van egy kalkulátor, hogy kány kcal kell egy napra. (valaki itt a GyK.-n belinkelte...)

-Heti 1 kilónál többet ne akarj fogyni, mert egészségtelen, meg visszajönnek a kilók

-Fontos hogy jó kedved legyen. Ha nincs akkor képes az ember bánatában sokat kajálni meg sok sört inni, és az hízlal.

2011. szept. 10. 20:17
 2/3 anonim válasza:

Kiegészítés: nem mindegy, hogy mi hány kiló rajtad.

vannak neten testzsír kalkulátorok (pl. tesztoszteron.hu-n)

ahol tolómérővel a bőröd alatti zsírréteget (sörhas és egyebek) megmérve megkapod a testzsír %-ot.

Ugye ha bedobsz 1 liter vizet edzés közben, attól még nem hízol el, pedig attól pont 1 kilóval többet mutat a mérleg. Aztán pisi, kaki, kaja, egyebek a szervezeted víztartalma is ott van. plusz ugye az izomtömeg is változik lassan ha edzel.

szóval: ha ráálsz a mérlegre, pont azt a lassú változást nem fogod látni, amit a fogyással okozol. Ezen segít, ha pl. minden reggel közvetlen a wczés után egy szál alsónadrágban állsz a mérlegre.

2011. szept. 10. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, ígérem be tartom a tanácsokat.
2011. szept. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!