Lehet valaha is ilyen alakom? Ha igen, mennyi idő alatt?
amilyen akarok lenni : [link]
ilyen vagyok : [link]
Jelenleg heti 3x járok 2 órát konditerembe és heti 2x 2 órát teniszezni.
Semmi különbség nincs ez a nő meg közötted.
Max, hogy neked nagyobb a melled.
Szerintem már most is majdnem olyan az alakod, úgyhogy igen, lehet.
Még egy kis + izom és olyan leszel.
Grat.
a linkelt hölgyeményen azért van jócskán photoshop is, meg jelentősen barnább, valamivel keskenyebb a csípője, és kb ennyi. egy kis izom elférne rajtad, de alapvetően jó az alakod. ilyet azért elég ritkán mondok:)
sok sikert:)
Nem lehet, mert a csípőd szélesebb és ezen 1000000 óra tenisz sem fog változtatni.
De amúgy ja: ő photoshopolva van, plusz barnább, és az is optikailag számít. Máskülönben tök ugyanannyira vagy izmos, azt meg h milyen a csontozatod, fogadd el!
Heti eg ynap napozás. Utána némi vizes porlasztás. Vadócosra ápolt haj. Smink a szemre, szájra. Ezüstlánc, ezüst gyűrű. Más különbséget nem találok. De ezek NAGYON sokat számítanak.Műköröm is. És a testtartás, valamint a womenes tekintet még ugyanennyit nyom a latba.
Nem elég megfőzni a paprikás csirkét, fel is kell adni az asztalra. A tálalás RENDKÍVÜL sokat számít. És ezek a kis részletek. Ezekben van az ördög megbújva.
(ízbolygóban nem csalódtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!