Lehet valaha is ilyen alakom? Ha igen, mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
amilyen akarok lenni : [link]
ilyen vagyok : [link]
Jelenleg heti 3x járok 2 órát konditerembe és heti 2x 2 órát teniszezni.
2011. júl. 14. 13:34
11/20 anonim válasza:
Feküdj ki napra és máris úgy nézel ki mint a nő a fotón.
12/20 A kérdező kommentje:
Húúú:D Erre igazán nem számítottam. Köszi mindenkinek.
Egyébként tudom,hogy szélesebb a csípőm.Ha nem lesz rajta zsír,akkor okés. Ezzel már megbarátkoztam.:)
2011. júl. 14. 14:31
14/20 anonim válasza:
Tényleg semmi különbség nincs kettőtök között, csak a photoshop. Simán levakartak még róla pár kilót, a derekát és a csípőjét egy egérmozdulattal beljebb húzták, így szokták általában :)
15/20 anonim válasza:
szia. tök jó alakod van :O hogyan edzel, hogy ilyen jó a lábad? mindig is szerettem volna hasonlót *.*
16/20 A kérdező kommentje:
Köszii.:)
Lábat?:D Legjobban a lábaimat utálom. De amúgy nem edzek rá különösebben. Régen jártam futni,suliban kosarazok,röpizek, most pedig még teniszek is.:)
2011. júl. 15. 09:46
17/20 anonim válasza:
Irtó jól nézel ki, ha ezt elhiszed te is úgy fogod tartani magad, és úgy fogsz nézni, mint az a csaj. (akinek egyébként nem a csípője keskenyebb, hanem a dereka izmosabb. Ezáltal pedig kevésbé nőies, egyenes hatást kelt. Jó, persze azért elfogadnám :) De téged talán még inkább.
18/20 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobban nezel ki mint az a csaj. Gratula!
19/20 anonim válasza:
Kicsit barnulj le, vegyél fel szexibb ruhát, és már olyan is leszel. Grat!
20/20 anonim válasza:
tök jó alakod van,miért akarsz kiszőkített,kibarnított,ropi lenni?? kérdezz meg pár pasit,melyik test jobb,és 10-9 fogja ugyanezt mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!