Egyre szörnyűbb az alakom! Mi lesz így velem?
Nekem most jó, most olyan egyen vékony vagyok mindenhol, de ha egy kcsit hízok, akkor előszőr az arcom lesz olyan vastag puding, aztán meg a seggem lesz nagyobb.
Szóval ilyen tök vékonyra kellett magam fogyasztani, hogy mindenhol normális legyek :)
Gyerekek NEM LÉTEZIK LOKÁLIS ZSÍRÉGETÉS!!!
Ez genetika illetve ahova a legtöbb rakódott le onnan tűnik el a legkésőbb... Szálkásíts tovább, Figyeld a glikémiás indexet a szénhidrátoknál csak a teljes kiőrlésűt edd...
nekem a karom és a hátam ilyen terület..először midnig lábból,fenékből és hasból fogyok..
van valami, amit észrevettem magamon, hogy ha dacosan erőből csinálom, akkor nem használ annyira..ergo csináld nyugottan a felülést lassan és érzed, hogy összemennek az izmok..ha így csinálod, akkor biztos a siker:);)azt nem tudom megmondani mennyi az ideális mennyiségnek...én onnan tudom, hogy elég, ha már nagyon húzodnak az izmaim és ne felejts el nyújtani:);)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!