Hogy fogyasszamle a barátnőm "háj hurkácskályit" úgy hogy meg maradjona nagy kerek, kökemény popsija?
Figyelt kérdés
ott a dereka körül van és kicsit zavar,jobban nézne ki nélkülük.2014. okt. 20. 12:54
1/10 anonim válasza:
Először is ne te fogyaszd le, másodszor meg leginkább neked van ezzel bajod. Ha ő így érzi jól magát, ez meg téged zavar, akkor nincs miről beszélni...
Nem a saját ízlésedre kell formálni egy nőt, mert az nem fog neki tetszeni.
2/10 anonim válasza:
Ha őt zavarja, majd tesz érte..amíg nem zavarja, addig meg vagy elviseled, vagy keresel mást.
3/10 anonim válasza:
Befizetsz neki egy zsírleszívást.
4/10 anonim válasza:
Bocs nem tudom, mit jelent a hurkácskály? Az olyan, mint a harkály? Az előttem szólók jól mondták, legfeljebb annyit, hogy leszívásra nem fizetnék be, mert én az ilyeneket személyesen szeretem intézni.
5/10 anonim válasza:
Tanulj meg írni. Utána gondolkodj el azon, hogy te örülnél-e annak, ha a barátnöd azt mondja, hogy hízz már fel 100 kilóra mert kövéren jobban tetszenél neki. Megtennéd? Na ugye hogy nem! Ne akard megváltoztatni!
7/10 A kérdező kommentje:
konkétan nem mondta,hogy dagadtnak érzem magam,de célzottrá,hogy mostmár nem olyan sportos mint régebben.
ui:olyat én nem írtam,hogy "hurkácskály" bár tény hogy nem kell oda az "ly" .A szó a hurka csak én becézgetem,mert jogom van hozzá.És ha te nem érted akkor nagybajok vannak mert a többi válaszló érti.
2014. okt. 20. 16:38
9/10 anonim válasza:
"a többi válaszLÓ érti!" LOL!!!!!!!!! :-D
10/10 anonim válasza:
Nincs helyi zsiregetes. Ha kell a nagy segg, akkor el kell viselned a hasát. Vagy keresel egy latin csajt, azok genetikailag általában seggre híznak, nem hasra. Egyébként meg elmehetsz anyadba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!