Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akar valaki anorexiás...

Miért akar valaki anorexiás lenni?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem. Tüdőgyulladást, lábszárfekélyt miért nem divat akarni?

2007. okt. 24. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

sziaztok én az utcccsó előtti lánytól vagy aki tudja a választ attol szeretnék kérdezni!!! én is szerintem már kezdek ebbe a szörnyű betegsébe belemenni és nem tudom h h de magátol kezd kialakulni... szinte minden anorexiás tünet igaz rám :(-

-nincs étvágyam

-kimarad a menstruációm

-kövérnek érzem és/látom magam (kb170cm-56kg)

-alig eszem és ha megmerek enni egy fél almát már akkor is büntudatom van

-este lefekfés előtt hülye edzéseket csinálok..

szal ennyi szerintem ez már a kialakulóban lévő betegség azt szeretném tőled/tőlletek kérdezni h ha igy folytatom akkor mire számitsak ..csak mert írtad h az elején még nem olyan komoly de aztán már nagyon rossz...és h ha nem tudom ezt megállitani akkor mire számitsak??? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!

2008. okt. 30. 11:27
 12/15 anonim válasza:
szia utso szerintem igen ezz már anorexia én is az vagyok sürgösen fordulj orvoshoz különben súlyos következménye lesz pl:korházba kerülsz ott majd szondán etetnek ha kritikus állapotban leszel de ott tömni fognak ha nem eszel magadtól... vegyél étvégy gerjesztőt töb ijen van gyoygyszer de a cseppeket szedtem bérescseppet
2009. dec. 29. 03:28
 13/15 anonim válasza:
50%

Sziasztok szerintem egy ember kétféle képen lehet anorexiás beteg az első hogy normál súlya van és az nem tetszik neki stb.. a másik amibe én is estem hogy súlyfelesleggel rendelkezik és lefogy drasztikus fogyókúrával de a tükörben még mindig gazt a kövér lányt/fiút látja sajnos ez nálam is így volt és pszichológushoz is elvittek a szüleim de ott a sok anorexiás gyerek között nekem akkor még normál alatt kicsivel volt a sulyom, még kövérebbnek éreztem magam sokkal rosszabb lett a helyzetem elhagytam a reggelit és a vacsorát is szép lassan csak ebédet ettem és akkor is csak salátát nem ettem kb 400 kcal nál többet egy nap a menstruációm 5 hónapja kimaradt , egy nap már a pasim is leszólt hogy hízzak kicsit vissza mert nagyon sovány vagyok erre persze nem hallgattam és tovább nem ettem ha meg igen akkor utána nagy bűn tudatom volt nekem úgy sikerült ebből kimásznom hogy a pasim egyszerűen beletörődött hogy az vagyok nem hízok se mennyit és fogyok tovább ez nekem nem tudom hogy de rosszul esett és elhatároztam hogy enni fogok rendesen most még próbálok kimászni mert fokozatosan emelem a napi kcal adagot hogy ne hízzak nagyon sokat vissza

14/L

2010. jan. 2. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
csak mondom annak a lanynak aki modellkedni akar hogy a 175 centijevel tok mindegy hany kilo. 175 centi? nevetseges.
2010. szept. 17. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Az étel elutasitása tulajdonképpen az élet elutasítását jelenti. Az anorexiások depressziós emberek, akik nem látják a kiutat a problémáikból, és minden egyes falat kaja olyan mint egy falat az életből és mi ezt köszönjük nem kérjük.
2018. nov. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!