Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kezdenék anorexiás lenni? 17/L

Kezdenék anorexiás lenni? 17/L

Figyelt kérdés
Kb. 172 cm és 57kg vagyok. Elégedett lennék magammal (mondták, hogy modellkedhetnék, ez minden vágyam) csak a combom nem szeretem mert összetudom fogni és akkor kicsit narancsbőrös, lehetne vékonyabb. :S De az utóbbi időben pár kilót felszedtem úgyhogy elkezdtem futni. Naponta megnézem a súlyom és sokszor akkor is eszek mikor nem kéne ezután kicsit bűntudatom van, de hánytatni magamat nem lennék képes. Igazából lehet az indította el ezt, hogy mindenki osztálytársam súlyával van elfoglalva, hogy húú de vékony (megjegyzem: 10 centivel alacsonyabb nálam és semmivel nem vékonyabb). De mégis úgy érzem hogyha őt nevezik anorexiásnak akkor én nem is vagyok vékony. :/
2011. febr. 12. 16:03
 1/5 anonim válasza:
Ne kinozd magad, ha jol esik egyel azt meg dolgozd le ha van idod es turelmed. Egy igazan szep csaj akkor is szep ha van rajta par plusz kilo, ha modelkedhetnel biztos nem azert, mert olyan sovany lennel hanem azert mert szep van. Szerintem maradj meg az arany kozeputon, egy normalis termeszetes testsuj! Na az a szep!
2011. febr. 12. 17:14
 2/5 anonim válasza:
Ne fogy tovább! Hidd el,tapasztalt vagyok,sajnos....:S Nekem TELJESEN ugyanez volt,csak én mással is elégedetlen voltam,pedig mondták nekem hogy úúú de vékony vagyok,de nem hittem nekik! :S Én nem hánytattam magam,csupán nem ettem.... Azóta megvagyok gyógyulva,normális a testalkatom,és hid el,az ha a comod a többi testrészednél kicsivel vastagabb,az úgy a szép! :) Engem kiráz a hideg ha visszagondolok Anorexiás éveimre,és próbálom elfelejteni! :( Hidd el,ha elkedzessz fogyni,azt jobban megfogod bánni! :(
2011. febr. 18. 17:06
 3/5 anonim válasza:
Mármint nem azóta vagyok megygógyulva,mióta nem ettem...rosszul fogalmaztam meg..xD Szóval mikor nem ettem,akkor voltam anoreiás,de most már jól vagyok,mert szerencsére voltak barátaim/szüleim akik támogattak! :) Így sikerült újra visszahíznom magam normál testsúlyba! : D
2011. febr. 18. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerlek :D Mi a neved?
2011. ápr. 3. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem a 172 centiméteres magassághoz éppen jó az 57 kiló :) Ha fogyni akarsz, a sportot ajánlom. Nehogy elkezdj nemenni, mert annak csak rossz vége lesz...
2011. ápr. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!