Van olyan lány, aki azért koplal és fogy le nagyon, mert nem akar nővé válni? Nem akar menstruálni és melleket, mert fél a nővé válástól?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen?2014. okt. 16. 08:07
2/5 anonim válasza:
Minden bizonnyal lehet ilyen személyiség-zavar, elképesztő dolgokat tud az emberi elme előállítani...
3/5 anonim válasza:
Én még ilyen lánnyal nem találkoztam. Attól, hogy sanyargatod magad, csak tönkreteszed az egészségedet, ami később sok pénzbe, időbe, fájdalomba és energiája fog kerülni. A melled akkor is megnő valamennyire, és lehet hogy a menstruációt sem fogod elkerülni, viszont csúnya, gyenge és boldogtalan leszel. Az egészség szép. Ha egy sápadt, sovány, fáradtnak tűnő görcs vagy, az senkinek sem fog tetszeni. Magadnak sem. Nehéz lesz tanulni, dolgozni, párt találni. Ne keserítsd meg az életed. Ha önképzavaros vagy, menj el pszichológushoz,
4/5 anonim válasza:
Vagy spórolj plasztikára és vetesd le a melleidet. Sokkal jobban jársz.
5/5 anonim válasza:
Olvasom itt a gyakorin, hogy valaki azt kérdezi, lehet-e terhes, ha még soha nem sexelt (sic!). Hát ezek után én már mindent el tudok képzelni, még ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!