Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 9 nap alatt formába hozhatom...

9 nap alatt formába hozhatom magam?

Figyelt kérdés
Minden reggelt Czanik féle capoeira-aerobickal kezdenék. Utána a szokásos házimunkák, vagyis inkább lomtalanítás :) Esténként valamilyen cardio (egy óra bicaj, elliptikus tréner /fél óra/. Esetenként napközben becsúszna egy Rubint Réka 3-as dvd vmelyik része (kar, has, popsi). Kajára: gyümölcsdélelőtt, de sajna jönnek a szülinapok :S De a délelőtt marad. Nem vagyok kövér, nem most akarok 20 kgtól megszabadulni. 186 cm vagyok és 61 kg. A zsírpárnáimtól szeretnék megszabadulni (comb, has, popó). Jah és kb.10-15 perc hullahopp naponta. Hm...gyönyörű lapos has! Nos szerintetek lehetséges? Ha így nem, akkor mit ajánlanátok? Előre is köszi :)
2008. aug. 11. 20:44
 1/6 anonim válasza:

9 nap alatt semmiképpen

130 kiloból könnyű leadni 1-2kg ot rövid idő alatt

da ha csiszolásról van szó nagyon sok idő kell hozzá hogy eredménye legyen, hetekig észre sem venni a változást

ha kitartó vagy akkor csodás formát tudsz kialakítani, de sajnos ahoz idő kell...

2008. aug. 11. 22:52
 2/6 anonim válasza:

Először is az adatok alapján nem hiszem h lenne rajtad zsír,de te tudod..mert én nem látlak csak amit írtál:)

Am a lapos has az lehetséges ha mindennap 100felűlés megcsinálsz, és inkább reggel egyél, és este 6után már smit se, am ha tökéletesen nem is fogysz le 9nap alatt akkor is lesz vmi eredménye,tehát csináld nyugottan,és jo lesz az;)

2008. aug. 12. 00:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Valóban nem sok zsír van rajtam. De megjelent ez a fránya narancsbőr...talán nem kellett volna magam feleslegesen mérgezni (dohányzás). Fiatalkori bolondság :(

Hát ezt, hogy este hat után nem eszem nem merem megígérni, egyrészt mert már annyit hallottam, hogy nem szabad, másrészt mert sajna addigra ritkán van kész a vacsi :S Vizet, zöld teát iszom sokat :) Sajna tudom, hogy nem lesz tökéletes, de mégis jobb mint ha nem tennék érte semmit :)

Várom a további javaslatokat is :) És tudom meg fogtok kövezni, de nyugtassatok meg, hogy a cicim nem lesz kisebb (sokkal).

2008. aug. 12. 05:54
 4/6 anonim válasza:
Egyrészt,mennyi idős vagy?Másrészt ehhez tényleg idő kell,de ha tényleg ezt megcsinálod amit leírtál 9 napon keresztül,akkor biztos lesz v.mi hatása.És am. nem hiszem,hogy sokkal kisebb lenne a melled:;))
2008. aug. 14. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:

22 vagyok. Tudom, hogy csodát nem várhatok. De azért kezdem magam jobban érezni...bár az izomláz az elején :S Hát volt, hogy kihagytam egy egy edzést :S:) És megnyugodtam, hogy nem nekem nagy a combom :P A nadrágoknak vékony a szára :D:D:D

Köszi mindent!

2008. aug. 15. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 7 nap alatt sikerült...170 cm magas lány vagyok és 70 kg....4 kg-ot fogytam!Mindennap 1 órát tornáztam és nem ettem szénhidrátot!Na jó nagyon keveset...Reggelre gyümölcsjoghurt egy marék kukoricapehellyel!<--de max ennyi volt a szénhidrát bevitelem!1 hét után jött vissza a barátom Balatonról és ő is tátott szájjal nézett!A torna olyan szinten átalakította a zsírt...Szóval szemmel látható volt a változás! :)
2009. szept. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!