9 nap alatt formába hozhatom magam?
9 nap alatt semmiképpen
130 kiloból könnyű leadni 1-2kg ot rövid idő alatt
da ha csiszolásról van szó nagyon sok idő kell hozzá hogy eredménye legyen, hetekig észre sem venni a változást
ha kitartó vagy akkor csodás formát tudsz kialakítani, de sajnos ahoz idő kell...
Először is az adatok alapján nem hiszem h lenne rajtad zsír,de te tudod..mert én nem látlak csak amit írtál:)
Am a lapos has az lehetséges ha mindennap 100felűlés megcsinálsz, és inkább reggel egyél, és este 6után már smit se, am ha tökéletesen nem is fogysz le 9nap alatt akkor is lesz vmi eredménye,tehát csináld nyugottan,és jo lesz az;)
Köszi! Valóban nem sok zsír van rajtam. De megjelent ez a fránya narancsbőr...talán nem kellett volna magam feleslegesen mérgezni (dohányzás). Fiatalkori bolondság :(
Hát ezt, hogy este hat után nem eszem nem merem megígérni, egyrészt mert már annyit hallottam, hogy nem szabad, másrészt mert sajna addigra ritkán van kész a vacsi :S Vizet, zöld teát iszom sokat :) Sajna tudom, hogy nem lesz tökéletes, de mégis jobb mint ha nem tennék érte semmit :)
Várom a további javaslatokat is :) És tudom meg fogtok kövezni, de nyugtassatok meg, hogy a cicim nem lesz kisebb (sokkal).
22 vagyok. Tudom, hogy csodát nem várhatok. De azért kezdem magam jobban érezni...bár az izomláz az elején :S Hát volt, hogy kihagytam egy egy edzést :S:) És megnyugodtam, hogy nem nekem nagy a combom :P A nadrágoknak vékony a szára :D:D:D
Köszi mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!